Wyjechali na wakacje
wszyscy nasi podopieczni
gdy nie ma w domu dzieci
to jesteśmy niegrzeczni.......
Co robicie jak dzieci wyjeżdżają
na wakacje, jak dajecie sobie radę
gdy w domu pustka odbija się po ścianach,
jest cicho i spokojnie.
Pozdrawiam wszystkich, życzę udanych wakacji.
Dzieci nie ma w domu , więc ja zabrałam się za wielkie porządki i nareszcie błoga cisza , mogę usiąć przy komputerze , nikt nie przeszkadza , nie krzyczy .Wykonuję różne czynności wtedy , gdy chcę , w takim tempie jaki sobie sama narzucę .Błogosławiony spokój i cisza , relaks .Pozdrawiam.
Nikt nigdzie nie wyjechał , bo jak tu puścić samopas 3 latkę , a o 5 miesięcznej nawet nie wspomnę. Cisza w domu jest po północy a i to nie na długo , bo zaraz budzi się Młodsza strasznie już głodna.... Pozdrawiam .
nawet sie nie ogladniesz jak tez wyjada moja cala trojka wyjezdza w polowie lipca mlodsza 11 na kolonie a starsze 19 i 17 gdzies nad morze a jeszcze niedawno ubolewalam tak jak ty
Wyjechali na wakacje
wszyscy nasi podopieczni
gdy nie ma w domu dzieci
to jesteśmy niegrzeczni.......
Co robicie jak dzieci wyjeżdżają
na wakacje, jak dajecie sobie radę
gdy w domu pustka odbija się po ścianach,
jest cicho i spokojnie.
Pozdrawiam wszystkich, życzę udanych wakacji.
Ja mogę opowiedzieć jedynie co robię, jak rodzice jadą..
hihhih
ale nie wiem czy chcecie to czytać.. hhihh
Kropka z kosmatymi myślami ;)
Koniecznie napisz :-)))
pozdrawiam,
shiludek
O to dobre pytanie, co dzieci robią gdy rodziców nie ma w domu????
Dzieci nie ma w domu , więc ja zabrałam się za wielkie porządki i nareszcie błoga cisza , mogę usiąć przy komputerze , nikt nie przeszkadza , nie krzyczy .Wykonuję różne czynności wtedy , gdy chcę , w takim tempie jaki sobie sama narzucę .Błogosławiony spokój i cisza , relaks .Pozdrawiam.
Dzieci nie ma - poza pracą ... drugi miodowy miesiąc
Nikt nigdzie nie wyjechał , bo jak tu puścić samopas 3 latkę , a o 5 miesięcznej nawet nie wspomnę. Cisza w domu jest po północy a i to nie na długo , bo zaraz budzi się Młodsza strasznie już głodna.... Pozdrawiam .
nawet sie nie ogladniesz jak tez wyjada moja cala trojka wyjezdza w polowie lipca mlodsza 11 na kolonie a starsze 19 i 17 gdzies nad morze a jeszcze niedawno ubolewalam tak jak ty
ale ja nie ubolewam. Ja jestem szcześliwa.