Witam wszystkich wielbicieli dobrego "żarcia". Od dziś jestem wśród Was nowa, choć moja figura wskazuje na to że "wielkie żarcie" to dla mnie nie nowość. Piszę tu, ponieważ nie wiem gdzie takiego oficjalnego powitania można dokonać, a wiem że na wielu forach jest to miłym wymogiem.
Pozdrawiam - kikaGD
Postaram się w miarę posiadanego czasu udostępniać jak najwięcej swoich ulubionych dań. Mam nadzieję że mi się to uda, bo w sztuce kulinarnej jestem zdecydowanie lepsza niż w sztuce komputerowej.
kikaGD
Ojej, znalazłam swój przepis. Piętro wyżej ktoś pisał już podobny ale z mięskiem i jajkami. Widzę że nie tylko w naszej rodzince jest to specjał pierwsza klasa.
Ale mi fajnie, oprócz gotowania można jeszcze pogadać.
Witam wszystkich wielbicieli dobrego "żarcia". Od dziś jestem wśród Was nowa, choć moja figura wskazuje na to że "wielkie żarcie" to dla mnie nie nowość.
Piszę tu, ponieważ nie wiem gdzie takiego oficjalnego powitania można dokonać, a wiem że na wielu forach jest to miłym wymogiem.
Pozdrawiam - kikaGD
witaj wśrod uzaleznionych :) , podaj swoje przepisy i korzystaj z naszych, wita cię inka21
Serdecznie witamy wśród swoich - irenka
Postaram się w miarę posiadanego czasu udostępniać jak najwięcej swoich ulubionych dań. Mam nadzieję że mi się to uda, bo w sztuce kulinarnej jestem zdecydowanie lepsza niż w sztuce komputerowej.
kikaGD
Witaj Kika w gronie Wielkich Smakoszy i Swietnych Wyjadaczy (bynajmniej dwuznacznie ;))
Pozdrawiam
Witaj kika i zadomawiaj sie szubciutko.
no i poprosimy jakiegos wkupniaka.
Właśnie wpisałam mój ulubiony przepis na ptysie nadziewane w dziale przekąski i inne przepisy. Bardzo się denerwuję bo to mój pierwszy występ.
Ojej, znalazłam swój przepis. Piętro wyżej ktoś pisał już podobny ale z mięskiem i jajkami. Widzę że nie tylko w naszej rodzince jest to specjał pierwsza klasa.
Ale mi fajnie, oprócz gotowania można jeszcze pogadać.