cholera co z Wami?????? Ja sie od 15.00 wzruszam przed TV, zalujac, ze osobiscie w ktoryms z tych cudownych koncertow uczestniczyc nie moge, a tutaj moj apel bez odzewu???
Hmmm... koncert pod nosem i nie poszli :)))
No coz.. akurat wtedy podazylismy znow na poludnie...
Dwa dni piescilismy nasze podniebienia swiezymi mozzarellkami i pizzami prosto z piecyka :)
Dla oczu i duszy zle tez nie bylo... nocleg pod chmurka... szum fal... hmmm...
Sie rozmarzylam a tu dopiero poniedzialek...
....a pojutrze lece do Polski! jupi !!
No nie denerwuj się tak, to że nikt nie komentuję nie zanczy, że ludzie to mają w nosie. W piątek obejrzałam sobie "Hotel Rwanda". Ryczałam jak bóbr. Oglądanie cały dzień koncertu w moim przypadku nie odniosłoby takiego skutku jak 120min tego filmu. Ale oczywiście jak najbardziej popieram tą akcje.
dopisaliscie sie????
jak nie - to do roboty !!!!!!!
http://www.live8live.com/
cholera co z Wami??????
Ja sie od 15.00 wzruszam przed TV, zalujac, ze osobiscie w ktoryms z tych cudownych koncertow uczestniczyc nie moge, a tutaj moj apel bez odzewu???
:((((((((
Lato, wakacje, weekend - hm....
Hmmm... koncert pod nosem i nie poszli :)))
No coz.. akurat wtedy podazylismy znow na poludnie...
Dwa dni piescilismy nasze podniebienia swiezymi mozzarellkami i pizzami prosto z piecyka :)
Dla oczu i duszy zle tez nie bylo... nocleg pod chmurka... szum fal... hmmm...
Sie rozmarzylam a tu dopiero poniedzialek...
....a pojutrze lece do Polski! jupi !!
No nie denerwuj się tak, to że nikt nie komentuję nie zanczy, że ludzie to mają w nosie.
W piątek obejrzałam sobie "Hotel Rwanda". Ryczałam jak bóbr. Oglądanie cały dzień koncertu w moim przypadku nie odniosłoby takiego skutku jak 120min tego filmu.
Ale oczywiście jak najbardziej popieram tą akcje.
Klio
~(*_*)~