Nabyłam elektryczną maszynkę do mielenia mięsa.
Można dokupić przystawkę do rozdrabniania warzyw i itp (małe wiórki,duże wiórki,plastry,przecieranie np ziemniaków na placki).
Mam pytanie do posiadaczy elektrycznych maszynek do mielenia mięsa:
czy posiadacie taką przystawkę i czy warto ją dokupić,bo cena jej jest niemała-93zł ???
Ja sie dołanczam, mam i też częściej korzystam niż z mielenia, zapłaciłam nieco mniej bo ok 80 zł w Macro. w Tesco tez widziałam w podobnej cenie
Jest niezastąpiona, robię nią wszystko: od tarcia ziemniaków na placki (i tu jest moim wybawieniem i cudem) po tarcie warzyw na sałatki, warzyw na zimę do słoików (buraczki, ogórki kiszone na zupę itd itd itd.....................), jabłek do słoików..............................
Więc się nie zastanawiaj tylko leć do sklepu i kupuj, tylko poszukaj może taniej.
Nabyłam elektryczną maszynkę do mielenia mięsa.
Można dokupić przystawkę do rozdrabniania warzyw i itp (małe wiórki,duże wiórki,plastry,przecieranie np ziemniaków na placki).
Mam pytanie do posiadaczy elektrycznych maszynek do mielenia mięsa:
czy posiadacie taką przystawkę i czy warto ją dokupić,bo cena jej jest niemała-93zł ???
Przystawka do jarzyn jest wspaniała i polecam.Używając ją zaoszczędzam dużo czasu. Polecam.
Ja też zdecydowanie polecam. Używam tej przystawki częściej niż tej "mięsnej". :))))
warto, zdecydowanie warto. Jako uzupelnienie mielaco- miksujacego sprzetu mamy juz tylko malego brauna i starcza.
Ja sie dołanczam, mam i też częściej korzystam niż z mielenia, zapłaciłam nieco mniej bo ok 80 zł w Macro. w Tesco tez widziałam w podobnej cenie
Jest niezastąpiona, robię nią wszystko: od tarcia ziemniaków na placki (i tu jest moim wybawieniem i cudem) po tarcie warzyw na sałatki, warzyw na zimę do słoików (buraczki, ogórki kiszone na zupę itd itd itd.....................), jabłek do słoików..............................
Więc się nie zastanawiaj tylko leć do sklepu i kupuj, tylko poszukaj może taniej.
Użytkownik jola_mm napisał w wiadomości:
> Ja sie dołanczam,
a ja się dołączam
Dziękuję wszystkim,którzy zabrali głos.
Chyba ją kupię,poszukam jeszcze,może gdzieś będzie taniej.
może na Allegro?
czasami można tam znaleźć naprawde fajne rzeczy.
Bazylijka
Też bym coś takiego kupił, na Allegro nic nie znalazłem.
Nabyłam tą przystawkę. Jeszcze nic nie robiłam, nastawiam się na sobotę. Niestety zapłaciłam 96zł, ale ostatecznie to zakup na lata.