surówka jak sama nazwa wskazuje zrobiona jest z surowych warzyw, takie jest moje skromne zdanie, ale moge sie mylić. Jeśli nie to poprostu wejdz w dział "surówki" lub wpisz w wyszukiwarce "surówka z kapusty". Pozdrawiam
Ja do poszatkowanej i obgotowanej kapusty dodaję sól, pieprz, trochę kwasku cytrynowego i trochę cukru. Na patelni podsmażam cebulkę, a gdy jest szklista dodaję łyżkę mąki, mieszam i dorzucam do kapusty. Jeszcze parę minut gotowania i już. Jeżeli gotuję młodą kapustę to często dorzucam też koperek. Tak samo można zrobić na ciepło kapustę kiszoną, niektórzy dodają wtedy kminek - ja nie przepadam za nim. To są właśnie kapusty na ciepło serwowane w stołówkach.
prosze o podanie pzrepisu na surówke zbiałej gotowanej kapusty najczęsciej można spotkać je na weselach lub na stołówkach
surówka jak sama nazwa wskazuje zrobiona jest z surowych warzyw, takie jest moje skromne zdanie, ale moge sie mylić. Jeśli nie to poprostu wejdz w dział "surówki" lub wpisz w wyszukiwarce "surówka z kapusty". Pozdrawiam
Oj chyba się nie mylisz... jak kapusta jest gotowana to już sałatka. Raczej sprawdź jako "sałatka" z białej kapusty.
prosze oto przepis na pyszna suroweczkę przepis6381, smacznego inka21
Ja do poszatkowanej i obgotowanej kapusty dodaję sól, pieprz, trochę kwasku cytrynowego i trochę cukru. Na patelni podsmażam cebulkę, a gdy jest szklista dodaję łyżkę mąki, mieszam i dorzucam do kapusty. Jeszcze parę minut gotowania i już. Jeżeli gotuję młodą kapustę to często dorzucam też koperek. Tak samo można zrobić na ciepło kapustę kiszoną, niektórzy dodają wtedy kminek - ja nie przepadam za nim. To są właśnie kapusty na ciepło serwowane w stołówkach.