Mam prośbę. Czy ktoś zna tajniki kiszenia całej głowy kapusty?Jadłam z tego gołąbki z kaszą gryczaną.Chętnie bym sama zrobiła ale nie mogę nigdzie znaleźć tej kiszonej głowy.
Moja znajoma kisząc kapustę w beczce, wkładała oprócz poszatkowanej kapusty 3-4 główki w całości, w sklepach nigdy nie widziałem takiej kapuchy.
Tak wlasnie, tylko przy kiszeniu kapusty w beczce.
tez tak robilam na probe wyszla bardzo dobra
Mam prośbę. Czy ktoś zna tajniki kiszenia całej głowy kapusty?Jadłam z tego gołąbki z kaszą gryczaną.Chętnie bym sama zrobiła ale nie mogę nigdzie znaleźć tej kiszonej głowy.
Moja znajoma kisząc kapustę w beczce, wkładała oprócz poszatkowanej kapusty 3-4 główki w całości, w sklepach nigdy nie widziałem takiej kapuchy.
Tak wlasnie, tylko przy kiszeniu kapusty w beczce.
tez tak robilam na probe wyszla bardzo dobra