Ładne zdjęcia.A ten pan w oknie bardzo podobny do Wałesy- chyba przez te wąsy.Najbardziej podoba mi się "woda w locie" tak sobie myślę,że może to był lany poniedziałek
Widze, że masz talent i chyba lubisz fotografować. Zdjęcia są po prostu piękne najbardziej podoba mi się :1,2,3,trębacz,cień,dziadziu i w ruchu.Czyli wszystkie!!!gorące pozdrowienia madzina!!!
To nie fotki i nawet nie zdjęcia, to zwyczjnie praca profesjonalisty. Bahus, ja nie wiem co w Tobie siedzi :-), ale duszę i oko to masz wyborne. Szukaj, szukaj i dawaj więcej... Moje gratulacje.
Kolejna garść fotek wygrzebanych z archiwum...
Kolejna garść fotek wygrzebanych z archiwum...
Bahus
Ładne zdjęcia.A ten pan w oknie bardzo podobny do Wałesy- chyba przez te wąsy.Najbardziej podoba mi się "woda w locie" tak sobie myślę,że może to był lany poniedziałek
Tak, to był Śmigus Dyngus :)))
Bahus
Widze, że masz talent i chyba lubisz fotografować. Zdjęcia są po prostu piękne najbardziej podoba mi się :1,2,3,trębacz,cień,dziadziu i w ruchu.Czyli wszystkie!!!gorące pozdrowienia madzina!!!
no, no brawo Mistrzu- inka21
Dzięki Twoim przepięknym zdjęciom mam wreszie extra tło pupitu - patrz zdj. nr 3 . Fotki są przecudne - tylko pozazdrościć talentu.
super,super!!!!wyszperaj jeszcze wiecej !!!pozdrawiamy Madziorek i Kubus
ksqy23of28302dhlf
Dziękuję, a przede wszystkim Kubusiowi :)))))
Bahus
Swietne zdjecia.
super fotki:)
To nie fotki i nawet nie zdjęcia, to zwyczjnie praca profesjonalisty. Bahus, ja nie wiem co w Tobie siedzi :-), ale duszę i oko to masz wyborne. Szukaj, szukaj i dawaj więcej... Moje gratulacje.
To nie zdjęcia to już Sztuka. Chcemy jeszcze !!!.Pozdrawiam Wszystkich :))
FANTASTYCZNE!!! Jestem pełna uznania!
Fajowe fotki, zwłaszcza to ostatnie :)