Kochana Stello proponuję "Brzoskwiniowy Kalafior" w moich przepisach-zwalisz z nóg swoje kumoszki!!!!! z całego serca Tobie tej przyjemności życzę !!!!!
pozdrawiam serdecznie
kalafior niczego sobie.A wracając do poprzedniego Twojego przepisu . IIe ma być tej śmietany bo nie wiem napisałaś jedna śmietana to ile? bo wiesz butelki są różne.Chyba rzeczywiście takimi delicjami zwalę je z nóg.Bardzo dziękuję za pomoc.STELLA
Stella! Cieszę się, że moge pomóc, trzymam kciuki za fafkulce, to całkiem ciekawa potrawa, zmałpowałam ją z jednych przyjęć weselnych, tylko proszę grzanki nie zastępuj tratą bułką, efekt żaden
pozdrawiam serdecznie
kamaxyz
Pomóżcie co przygotować na babski wieczór?Coś nie kalorycznego,coś pysznego ale co????
w moich przepisach" Fafkulce" - zaskoczysz jestem pewna spróbuj - powodzenia
pozdrawiam kamaxyz
takiej potrawy jeszcze nie próbowałam już sam przepis wygląda ciekawie .Dziękuję za ciekawy podkurek.Pozdrawiam .Stella
Kochana Stello proponuję "Brzoskwiniowy Kalafior" w moich przepisach-zwalisz z nóg swoje kumoszki!!!!! z całego serca Tobie tej przyjemności życzę !!!!!
pozdrawiam serdecznie
kalafior niczego sobie.A wracając do poprzedniego Twojego przepisu . IIe ma być tej śmietany bo nie wiem napisałaś jedna śmietana to ile? bo wiesz butelki są różne.Chyba rzeczywiście takimi delicjami zwalę je z nóg.Bardzo dziękuję za pomoc.STELLA
Ok!!! Stella - słuszna uwaga już naniosłam poprawki w przepisie
1 kremówka 30% - kubek o zawarości 250mil
wytrwałości pozdrawiam
kamaxyz
Wielkie dzięki . Jutro ci napiszę jak smakowały i kalafiorka też zrobię. Bardzo,bardzo dziękuję i serdecznie pozdrawiam Stella.
Stella! Cieszę się, że moge pomóc, trzymam kciuki za fafkulce, to całkiem ciekawa potrawa, zmałpowałam ją z jednych przyjęć weselnych, tylko proszę grzanki nie zastępuj tratą bułką, efekt żaden
pozdrawiam serdecznie
kamaxyz
Wszystko się udało kumoszki pełne zachwytu.Dzieki wielkie za pomoc .Serdecznie pozdrawiam Stella.
Stella cieszę się bardzo że mogłam pomóc zawsze to coś nowego prawda??
Służę pomocą
pozdrawiam serdecznie
kamaxyz