Forum

Gawędy o jedzeniu

Nieborów - kawiarnia zamkowa

• Autor: till Data: 2005-07-14 20:17:31

Lokalik mieści się na terenie parku w Nieborowie ( właściwie to trochę z boku od głównego wejścia).Wystrój zadowalający , zwłaszcza cześć ogrodowa , bo piwnica jest taka sobie.
    Karta niczym najgorsze wspomnienia restauracyjne.....Dania obiadowe bez większego wyboru...I dopiero kiedy skosztowaliśmy-POEMAT!!!!!!!Wszystko smaczne , z pomysłem , rewela! Panga świetna , kurczak swietny , surówki swietne . Jeśli będziecie w okolicy , koniecznie zatrzymajcie się. Park w Nieborowie jest przepiękny , a jedzenie takie jak trzeba.

• Autor: jolus Data: 2005-07-15 12:16:07

a fotki koleżanka robiła?? proszę o zamieszczenie - z góry dziękuje:)))

• Autor: bahus Data: 2005-07-15 15:45:55

A ja poproszę o dokładniejsze dane geograficzne.
    Bahus

• Autor: till Data: 2005-07-15 16:26:31

Łowicz w stronę Skierniewic. Mijamy Arkadię ( ale tam też trzeba sie zatrzymać ... więc właściwie nie mijamy...) i zaraz 3-4 km jest Nieborów.

• Autor: bahus Data: 2005-07-16 12:25:11

Dzięki, wkrótce jadę do Warszawy (z Poznania) to będzie okazja zboczyć i zaliczyć to miejsce.
    Bahus

• Autor: till Data: 2005-07-17 22:20:43

Musisz zjechać z warszawskiej trasy do centrum Lowicza , tam skierować sie na Skierniewice. Po kilku minutach dojedziesz do Arkadii , gdzie nie skrecisz juz w stronę Skierniewic , ale pojedziesz prosto na Bolimów. 3-4 km dalej masz Nieborów. I przy okazji - to bardzo fajna boczna droga do Warszawy. Można ominąć cały ten tłok na warszawskiej i spokojnie jechać pustą droga przez Bolimów -Aleksandrów- Szymanów-Błonie i wyjeżdzasz tuż przed stolicą....mnóstwo moich znajomych stosuje ten manewr. Pozdrawiam.

• Autor: emaus Data: 2005-10-13 01:21:55

Sluchajcie, z zaraz za Łowiczem, jadąc w stronę Warszawy, przy głównej drodze z Poznania (nie przy tej bocznej na Bolimów) jest taki baraczek z napisem Kuchnia Ormiańska. Pyszne jedzenie kaukaskie, autentyczne. Bardzo polecam, tylko uwaga na wielkość porcji. W moim mniemaniu jedna taka porcja mogłaby z powodzeniem wystarczyć dla 3 osób.

• Autor: till Data: 2005-10-23 18:49:39

O widzisz! Tyle razy przejeżdzałam i nie miałam pojęcia. Nie omieszkam zbadać sprawy przy najbliższej okazji.

• Autor: till Data: 2006-04-11 12:03:00

tak mi sie jakos zapomniało... ale nadrabiam....

• Autor: kinga_d Data: 2006-04-11 13:27:23

będąc w Nieborowie należy odwiedzić pałac i w szczególności park :D  I Arkadię też, najlepiej latem :D

• Autor: till Data: 2006-04-11 18:59:14

Bezwzględnie nalezy:)))))

Przejdź do pełnej wersji serwisu