Użytkownik emiloos napisał w wiadomości:
> Jakbyś dorwała się do tych ogórów to też byś zapomniała usiąść
Nie tylko by zapomniała, ale nawet nie zdążyłaby usiąść. Zrobiłam wczoraj na próbę są naprawdę doskonałe.
Zrobiłam też mizerię I wg przepisu alman - też jest bardzo dobra, idealna do obiadu. Dzięki za przepisy - komentarze już wpisałam. Pozdrawiam grażka.
Jak zrobić delikatną mizerię do słoików? Już od dawna jej nie robię i zapodziałam przepis, ale przy takim urodzaju ogórków grzech nie przygotować.
prosze bardzo przepis6294 pamiętaj aby do sloja dodac dużo soczku z tych ogórów a wszystko bedzie pyszne, inka21
Mam dla Ciebie dwie propozycje - wg mnie mizeria I jest lepsza.
przepis10324
przepis10325
Serdeczne dzięki dziewczyny, wypróbuję oba przepisy i dam znac jak wyszły. Mam pytanie do almana - 5 dkg octu=5 ml?
Nie. Stawiam na wadze i ważę np. szklanę a następnie wlewam 5 dkg octu /łącznie ma być waga szklanki + 5 dkg octu/
Dzięki
a nie prościej przyjąć pi razy oko 50 centów (sześciennych)?
BTW. i warto uzupełnić w przepisie ocet o procent.
pozdrawiam,
shiludek
Polecam ogórki z czosnkiem, bardzo dobre, otwieram słoik i wyżeram od razu połowę stojąc przy stole
przepis7702
emiloos
A czemu sobie nie usiądziesz?
mat.
Prawdziwy kucharz siedzi tylko jak go wsadzą, przy stole w trakcie przygotowania potraw...NIGDY :)))
Bahus
Jakbyś dorwała się do tych ogórów to też byś zapomniała usiąść
Użytkownik emiloos napisał w wiadomości:

> Jakbyś dorwała się do tych ogórów to też byś zapomniała usiąść
Nie tylko by zapomniała, ale nawet nie zdążyłaby usiąść. Zrobiłam wczoraj na próbę są naprawdę doskonałe.
Zrobiłam też mizerię I wg przepisu alman - też jest bardzo dobra, idealna do obiadu. Dzięki za przepisy - komentarze już wpisałam. Pozdrawiam grażka.