W dniu Twoich imienin życzę Ci żeby wszystko o czym marzysz by się spełniło, a wszystko czego pragniesz by Twoim było. Zdrowie niech ci dopisuje, a powodzenie darami obsypuje.
No to siup :))))
Jak masz na imię ja dobrze wiem więc dziś życzenia złożyć Ci chcę, mnóstwo radości, słodkiej miłości, pełnego szczęścia i wiecznej młodości,dużo zdrowia 100 lat życia pomyślności życzy Ifasia-Gienia!!!!!
Najserdeczniejsze zyczenia imieninowe. Duzo wszystkiego co sobie zyczysz i spelnienia tego o czym marzysz. , No to siup! ......Jak mowi Agulina.
Pozdrowienia
myslę że i moje życzenia przyjmiesz spóżnione ale serdecznie gorące po ostatnich moich przezyciach nie nadążąm ale KIKA życzę Ci wszystkiego co piękne miłe i radosne 100 LAT kamaxyz
W dniu Twoich imienin życzę Ci żeby wszystko o czym marzysz by się spełniło, a wszystko czego pragniesz by Twoim było. Zdrowie niech ci dopisuje, a powodzenie darami obsypuje.
No to siup :))))
życzę wszystkiego naj,naj,najlepszego
Wszystkiego co najlepsze, najpiękniejsze, najprzyjemniejsze
Jak masz na imię ja dobrze wiem więc dziś życzenia złożyć Ci chcę, mnóstwo radości, słodkiej miłości, pełnego szczęścia i wiecznej młodości,dużo zdrowia 100 lat życia pomyślności życzy Ifasia-Gienia!!!!!
droga Kiko zycze Ci wszytkiego naj naj naj nalepszego
WSZYSTKIEGO cudownego w dniu tak wyjątkowym jak dzisiejszy, składam życzenia właśnie Tobie!!
Wszystkiego dobrego ,zdrówka ,radości i spełnienia marzenia choć jednego !! życzy Madzina
Dużo zdrówka i miłości,
mocy śmiechu i słodkości,
mało smutku oraz łez
pełni szczęścia jeśli chcesz.
Droga Kiko!-Najlepsze życzonka, dużo zdrowia i słonka, humoru dobregoi i wielkich wrażeń przy spełnianiu marzeń. Przesyła Margareta.
Najserdeczniejsze zyczenia imieninowe. Duzo wszystkiego co sobie zyczysz i spelnienia tego o czym marzysz. , No to siup! ......Jak mowi Agulina.
Pozdrowienia
Ze szczerego serca wszystkim dziękuję. Dla tej chwili chciałoby się mieć imieniny codziennie.
spóżnione lecz szczere życzenia przesylą inka21
Wszystkiego najlepszego, samych szczęśliwości, radości i wszelkiej pomyślności
Dziewczyny, bardzo Wam dziękuję, że po miesiącu od imienin ktoś sprawia mi jeszcze przyjemność.
myslę że i moje życzenia przyjmiesz spóżnione ale serdecznie gorące
po ostatnich moich przezyciach nie nadążąm
ale KIKA życzę Ci wszystkiego co piękne miłe i radosne 100 LAT
kamaxyz
No to jeszcze raz - WSZYSTKIM
Kika wszystkiego najleprzego ,dóżo dóżo zdrówka powodzenie w pracy zawodowej ,oraz uśmiechu na codzień sto lat!!!!!!