Forum

Kuchenne porady

Mam iprezke

• Autor: asiulkak Data: 2005-07-26 19:23:01

Mam imprezkę w sierpniu i nie mam pojecia co moge podac bedzie to na około 10 osób robimy na dziłace tak ze muszą to byc propozycje na zimno moze podpowiecie co mogę podac przegładałm przepisy i jest ich tak duzo ze juz jestem ciemna co było by najleprze i oczewiscie nie bardzo kosztowne licze na waszą pomoc juz nie raz mnie nie zawiedliscie dziekuję bardzo z gory

• Autor: emiloos Data: 2005-07-27 09:51:38

Hmmm...
    Proponuję może taką sałatkę warstwową, szybko się robi i jest tanie a jest przebojem na wszystkich moich grillach: przepis7236
    Może jakiś karczek, rybka z grilla, bardzo dobra jest kaszanka z grilla, możesz robić bezpośrednio na tacce aluminiowej albo zawijać w folię aluminiową z cebulką i dopiero piec, pychotka. Napój jabłkowo-miętowy przepis7699 dla tych co nie piją.

Proponuję zrobić nastrój na działce: jakąś setkę małych podgrzewaczy (świeczki) porozmieszczać na całej działce jak impreza ma być wieczorkiem, najlepiej wyglądają na gałęziach drzew, na dachu i parapecie działki i na płocie. Widok super i miejsce robi się takie magiczne.

Pozdrawiam i życzę udanej imprezki.
    emiloos

• Autor: bahus Data: 2005-07-27 12:54:25

I duuuuuuuuuużo piwa :))))))))
    Bahus

• Autor: emiloos Data: 2005-07-28 09:35:41

Oczywiście.

• Autor: maszka Data: 2008-05-22 20:21:19

Kurde tez bym chciala na takiego grilla kiedys isc, mi by te swieczki chyba na drzewach wystarczyly:-)

Przejdź do pełnej wersji serwisu