Kocham Bieszczady, bywamy tam z mężem kiedy tylko mamy okazję. W połowie sierpnia wyjeżdżamy na koncert BIESZCZADZKIE ANIOŁY ( w Wetlinie). W tym roku będzie jak zwykle STARE DOBRE MAŁŻEŃSTWO i dodatkowo CZERWONY TULIPAN i kilka mniej znanych grup. Wrażeń nie da się opisać. W poprzednim roku był SDM, WOLNA GRUPA BUKOWINA, BEZ JACKA i inne
też jadę w Bieszczady - 13.08. Nie mogę się doczekać. Kupilismy z męzem chałupę w Bieszczadach więc jedziemy na swoje.
Uważam że to najpiękniejsze miejsce na świecie
a konkretnie które okolice Cie interesują. Np. w Ustrzykach Dolnych można niedrogo zamieszkać. Możesz spróbować w Ustrzykach Górnych w PTTk-u. Ale musisz się spieszyć, bo w sierpniu zawsze w Bieszczadach tłok. Wybierasz się na wędrówki po połoninach?
Użytkownik atas napisał w wiadomości:
> też jadę w Bieszczady - 13.08. Nie mogę się doczekać. Kupilismy z męzem
> chałupę w Bieszczadach więc jedziemy na swoje.
> Uważam że to najpiękniejsze miejsce na świecie
W jakich okolicach macie to swoje miejsce na ziemi. Chyba własnie 13 zaczyna się koncert
Użytkownik Animozja napisał w wiadomości:
> Użytkownik Uleczka napisał w wiadomości:
> > Chyba własnie 13 zaczyna
> > się koncert
> >
> A jest tam jakie pole namiotowe?
Oczywiście jest pole namiotowe. Impreza jest w Górnej Wetlince. Jak było w tamtym roku zerknij na stronkę
bieszczady.net.pl
Użytkownik Joanna-61 napisał w wiadomości:
> Uleczko, czy mogłabyś podać na forum, kiedy dokładnie odbywa się ta impreza ?
> Bardzo proszę i z góry dziękuję !
Dokładnie 13 sierpnia o godz.18,00. Aby zając dobre miejsce trzeba być wczesniej. Jeżeli chcesz jeszcze coś się dowiedzieć bardzo chetnie Ci odpowiem
Uleczko, pozwoliłam sobie do Ciebie napisać na adres "ujawniony " w WŻ.
Jeśli doszło i nie masz nic przeciwko, z pytaniami też się tam do Ciebie zgłoszę. Z góry dziękuję za pomoc . Joanna
Kocham Bieszczady, bywamy tam z mężem kiedy tylko mamy okazję. W połowie sierpnia wyjeżdżamy na koncert BIESZCZADZKIE ANIOŁY ( w Wetlinie). W tym roku będzie jak zwykle STARE DOBRE MAŁŻEŃSTWO i dodatkowo CZERWONY TULIPAN i kilka mniej znanych grup. Wrażeń nie da się opisać. W poprzednim roku był SDM, WOLNA GRUPA BUKOWINA, BEZ JACKA i inne
też jadę w Bieszczady - 13.08. Nie mogę się doczekać. Kupilismy z męzem chałupę w Bieszczadach więc jedziemy na swoje.
Uważam że to najpiękniejsze miejsce na świecie
Też się wybieram w Bieszczady i poszukuję przyjemnego i niedrogiego miejsca na zakotwiczenie. Może ktoś mógłby mi coś sprawdzonego polecić.
a konkretnie które okolice Cie interesują. Np. w Ustrzykach Dolnych można niedrogo zamieszkać. Możesz spróbować w Ustrzykach Górnych w PTTk-u. Ale musisz się spieszyć, bo w sierpniu zawsze w Bieszczadach tłok. Wybierasz się na wędrówki po połoninach?
Użytkownik atas napisał w wiadomości:
> też jadę w Bieszczady - 13.08. Nie mogę się doczekać. Kupilismy z męzem
> chałupę w Bieszczadach więc jedziemy na swoje.
> Uważam że to najpiękniejsze miejsce na świecie
W jakich okolicach macie to swoje miejsce na ziemi. Chyba własnie 13 zaczyna się koncert
to ok. 64 km od Wetliny.
Użytkownik Uleczka napisał w wiadomości:
> Chyba własnie 13 zaczyna
> się koncert
>
A jest tam jakie pole namiotowe?
Użytkownik Animozja napisał w wiadomości:
> Użytkownik Uleczka napisał w wiadomości:
> > Chyba własnie 13 zaczyna
> > się koncert
> >
> A jest tam jakie pole namiotowe?
Oczywiście jest pole namiotowe. Impreza jest w Górnej Wetlince. Jak było w tamtym roku zerknij na stronkę
bieszczady.net.pl
Uleczko, czy mogłabyś podać na forum, kiedy dokładnie odbywa się ta impreza ? Bardzo proszę i z góry dziękuję !
Użytkownik Joanna-61 napisał w wiadomości:
> Uleczko, czy mogłabyś podać na forum, kiedy dokładnie odbywa się ta impreza ?
> Bardzo proszę i z góry dziękuję !
Dokładnie 13 sierpnia o godz.18,00. Aby zając dobre miejsce trzeba być wczesniej. Jeżeli chcesz jeszcze coś się dowiedzieć bardzo chetnie Ci odpowiem
Uleczko, pozwoliłam sobie do Ciebie napisać na adres "ujawniony " w WŻ.
Jeśli doszło i nie masz nic przeciwko, z pytaniami też się tam do Ciebie zgłoszę. Z góry dziękuję za pomoc . Joanna