Doradźcie mi, jaki jest najlepszy sos lub dip do selera naciowego.
Jeszcze jedno pytanie czy do sałaty z selera naciowego jest lepiej łodygi zalać wrzątkiem czy nie???
A ja robie w bardzo prosty sposob, dokladnie myje, tne na kawalki ok. 10cm, czasami obieram ze skorki, czasami nie????????......i smaruje, a w zasadzie wypelniam "rowek" serem /cream cheese/, i posypuje po wierzchu papryka, ale ciut, ciut....chyba. ze ktos lubi wiecej, mozna tez sprobowac z pieprzem cayenne, ale tutaj to naprawde ciut, ciut.
Doradźcie mi, jaki jest najlepszy sos lub dip do selera naciowego.
Jeszcze jedno pytanie czy do sałaty z selera naciowego jest lepiej łodygi zalać wrzątkiem czy nie???
A ja robie w bardzo prosty sposob, dokladnie myje, tne na kawalki ok. 10cm, czasami obieram ze skorki, czasami nie????????......i smaruje, a w zasadzie wypelniam "rowek" serem /cream cheese/, i posypuje po wierzchu papryka, ale ciut, ciut....chyba. ze ktos lubi wiecej, mozna tez sprobowac z pieprzem cayenne, ale tutaj to naprawde ciut, ciut.
jak sparzysz to nie będzie chrupiący - a to chyba jego zaleta (przynajmniej dla mnie).