Forum

Rozmowy wolne i frywolne

borzoj

• Autor: Duniasza Data: 2005-08-02 22:33:15

Czy są wśród forumowiczów właściciele chartów rosyjskich Borzoi? Odezwijcie się...

• Autor: Duniasza Data: 2005-08-03 22:33:30

Dzięki. Strony psie i hodowców mam już "oblatane", ale szukam osób, które mają charta by pogadać z nimi o charciej kulinarnej codzienności. No i z ciekawości czy takowi się znajdą, bo wielbicieli "małych braci" tu nie brakuje. To dość rzadka psia rasa, ale piękna. Znam bywalców forum wprawdzie "zaocznie", ale jest łatwiej wymienić poglądy, gdy wie się z kim ma do czynienia.

Dzięki za odpowiedź. Cieszy, gdy ktoś miło odpowie na posta....prawda?

• Autor: Duniasza Data: 2005-08-05 21:47:49

Na mojego psa poczekam 2 lata. Mam upatrzoną hodowlę www.kruszelnickidwor.com, ale ze względów domowo-edukacyjnych muszę poczekać na psiunia z następnych miotów. Borzoj to jedyny chart, któremu do szczęścia potrzebna jest kanapa i poduszka. No i ma nieco koci charakter, a ja mam kotkę, więc umiem uszanować niezależność. Moja kotka ma na imię : Lady Podfotelina Wścieklica herbu Obsrajdywan. I w pełni zasługuje na to imię.

Przygotowuję się więc na przyjęcie nowego członka rodziny bardzo starannie. Mój mąż śmieje się że będę w dwuletniej ciąży. :-) Ciekawe czy zwierzaki w przypadku forumowiczów to częściej wybór czy przypadek....

• Autor: matyldusia Data: 2005-08-05 22:50:54

Uff, chciałabym mieć chociaż promil Twojej cierpliwości...
    m

Przejdź do pełnej wersji serwisu