Dostałam ogromną ilość fasolki szparagowej. Nie mam pomysłu co z nią zrobić. Trochę chcę zamrozić ale co z resztą. Może ktoś zna jakieś sposoby na przechowanie. Dziękuję z góry.
cześć! radzę wpisać w wyszukiwarce na stronie "fasolka szparagowa" i znajdziesz tam przepisy np na marynowanie fasolki, kiedy przeczytałam Twoj apel tak własnie zrobiłam by sprawdzic czy coś jest o fasolce w WIELKIM ŻARCIU - jest! może to Ci coś pomoże Powodzenia!Pozdrawiam dana39
Użytkownik monami9 napisał w wiadomości:
> Dostałam ogromną ilość fasolki szparagowej. Nie mam pomysłu co z nią zrobić.
> Trochę chcę zamrozić ale co z resztą. Może ktoś zna jakieś sposoby na
> przechowanie. Dziękuję z góry.
Według mnie nie powinnaś jej mrozić. Słyszałem ze taka fasola jest później nie smaczna. Najlepiej coś z niej przygotować. Jest tu pare fajnych przepisów z fasola szparagową.
Dostałam ogromną ilość fasolki szparagowej. Nie mam pomysłu co z nią zrobić. Trochę chcę zamrozić ale co z resztą. Może ktoś zna jakieś sposoby na przechowanie. Dziękuję z góry.
cześć! radzę wpisać w wyszukiwarce na stronie "fasolka szparagowa" i znajdziesz tam przepisy np na marynowanie fasolki, kiedy przeczytałam Twoj apel tak własnie zrobiłam by sprawdzic czy coś jest o fasolce w WIELKIM ŻARCIU - jest! może to Ci coś pomoże Powodzenia!Pozdrawiam dana39
Dzięki! Szczerze mówiąc nie pomyślałam o tym. Dzięki jeszcze raz i pozdrawiam.
Użytkownik monami9 napisał w wiadomości:
> Dostałam ogromną ilość fasolki szparagowej. Nie mam pomysłu co z nią zrobić.
> Trochę chcę zamrozić ale co z resztą. Może ktoś zna jakieś sposoby na
> przechowanie. Dziękuję z góry.
ja robie salake z fasolki z marchewka i przecierem oraz jak korniszony w takiej zalewie wysmienita
Według mnie nie powinnaś jej mrozić. Słyszałem ze taka fasola jest później nie smaczna. Najlepiej coś z niej przygotować. Jest tu pare fajnych przepisów z fasola szparagową.