We wrześniu wybieram sie do Świnoujścia. Możecie coś polecić, oprócz drogich Międzyzdrojów?
Pyszną smażoną rybkę :))))) Bahus
Miły jesteś. Dzięki, że mnie oświeciłeś - przynajmniej nie umrę w nieświadomości.
Jakie pytanie taka odpowiedź. Co można odpowiedzieć na pytanie "co mi polecacie oprócz drogich Międzyzdrojów?" Jakbym napisał "bezpłatny piasek" to też by była wyśmienita odpowiedź na to pytanie. Bahus
Fort Gerharda w Świnoujściu (inne zresztą też)- wspaniała zabawa łącznie z pasowaniem na żołnierza pruskiej armii (nadany certyfikat)
We wrześniu wybieram sie do Świnoujścia. Możecie coś polecić, oprócz drogich Międzyzdrojów?
Pyszną smażoną rybkę :)))))
Bahus
Miły jesteś. Dzięki, że mnie oświeciłeś - przynajmniej nie umrę w nieświadomości.
Jakie pytanie taka odpowiedź. Co można odpowiedzieć na pytanie "co mi polecacie oprócz drogich Międzyzdrojów?" Jakbym napisał "bezpłatny piasek" to też by była wyśmienita odpowiedź na to pytanie.
Bahus
Fort Gerharda w Świnoujściu (inne zresztą też)- wspaniała zabawa łącznie z pasowaniem na żołnierza pruskiej armii (nadany certyfikat)