cześć....
brrr.. nie lubię jak mi tak facet robi...
dla mnie to obleśne i obrzydliwe...
u nas jeden kierowca tak robi na przywitanie i ma przy tym zazwyczaj równie obleśny wzrok..
błe..myślę że takie powitanie ma podtekst conajmnie erotyczno-kudłaty
ja mam takie właśnie skojarzenia...
Pozdrawiam
Bazyliowa Kropka :)
Ja też tak śmiem sądzić, ale do tej pory jeszcze miałam nadzieję którą Ty mi ostatecznie odebrałaś... BLEEEEEEEEEEEEE od dzisiaj nie podaję TEMU facetowi ręki
Użytkownik Gothica napisał w wiadomości:
> Hej! Też jestem nowa /od 2 dni/ i bardzo się cieszę że dołączyłaś witam Cie
> bardzo... Smacznie
> Mam nadzieję ze Ci się tu spodoba. A jeśli chodzi o problem o którym
> napisałaś... Jeden z polityków sugerował podawanie nogi....
I ja właśnie ową metodę stosuję :)a wogóle to gdzieś słyszałam że taki gest przystoi kobietom i wyraża on nie tyle seksualne propozycje, co zwykłe zainteresowanie osobą głaskanego.
Normalnie ten facet jest zupełnie normalny, ba, powiedziałabym - kolega nawet. Poza tym wie, że jestem zdeklarowaną mężatką i o żadnych propozycjach nie może być mowy. Może to po prostu zwykła prowokacja z jego strony
Użytkownik ekkore napisał w wiadomości:
> A spróbuj odpowiedzieć tym samym patrząc mu prosto w oczy bez mrugniecia. Może
> się speszy??
Z tym to bym nie ryzykowała, bo - uchowaj Boże - on to może odczytać jako zachętę z mojej strony i co wtedy?
Gdy byłam młoda,czytałam książki m in.pana Lwa Starowicza (żeby sie trochę podszkolić),który pisał,że podobne gesty mają "przekonać kobietę o kulturze erotycznej mężczyzny",wtedy było to jednak jakies nowum,które na codzień sie nie zdarzało,a teraz mam tyle lat,że już chyba mi nie grozi
Nie przejmuj się, Klarax jest maksymalistą, Możesz niekoniecznie w gębę, bo to hańba. Ale może zwyczajnie - kopa. Tak zrobiła moja Pani po absolutnie jedoznacznej propozycji. Ubaw był...
Co to oznacza jeżeli przy powitaniu ktoś łaskocze środkowym palcem wewnętrzną część dłoni drugiej osoby??
A wogóle to witam i pozdrawiam wszystkich WielkoŻarłoków, chyba od tego w sumie powinnam zacząć bo jestem tu nowa ;)))
cześć....
brrr.. nie lubię jak mi tak facet robi...
dla mnie to obleśne i obrzydliwe...
u nas jeden kierowca tak robi na przywitanie i ma przy tym zazwyczaj równie obleśny wzrok..
błe..myślę że takie powitanie ma podtekst conajmnie erotyczno-kudłaty
ja mam takie właśnie skojarzenia...
Pozdrawiam
Bazyliowa Kropka :)
Ja też tak śmiem sądzić, ale do tej pory jeszcze miałam nadzieję którą Ty mi ostatecznie odebrałaś... BLEEEEEEEEEEEEE od dzisiaj nie podaję TEMU facetowi ręki
Użytkownik Gothica napisał w wiadomości:
> Hej! Też jestem nowa /od 2 dni/ i bardzo się cieszę że dołączyłaś witam Cie
> bardzo... Smacznie
> Mam nadzieję ze Ci się tu spodoba. A jeśli chodzi o problem o którym
> napisałaś... Jeden z polityków sugerował podawanie nogi....
smacznie witać? a co to za zwrot dziwolong?
Wracając do pytania, taki sposób powitania oznacza, podobno, erotyczną i konkretną propozycję. Zawsze można udać,że się nie wie o co chodzi...
I ja właśnie ową metodę stosuję :)a wogóle to gdzieś słyszałam że taki gest przystoi kobietom i wyraża on nie tyle seksualne propozycje, co zwykłe zainteresowanie osobą głaskanego.
A dzisiaj ów facet, który się tak ze mną wita, robił to bardzo długo, chyba się stęsknił po długim weekendzie, hehehe.... musiałam mu rękę wyrwać!!
Normalnie ten facet jest zupełnie normalny, ba, powiedziałabym - kolega nawet. Poza tym wie, że jestem zdeklarowaną mężatką i o żadnych propozycjach nie może być mowy. Może to po prostu zwykła prowokacja z jego strony
A spróbuj odpowiedzieć tym samym patrząc mu prosto w oczy bez mrugniecia. Może się speszy??
Użytkownik ekkore napisał w wiadomości:
> A spróbuj odpowiedzieć tym samym patrząc mu prosto w oczy bez mrugniecia. Może
> się speszy??
Z tym to bym nie ryzykowała, bo - uchowaj Boże - on to może odczytać jako zachętę z mojej strony i co wtedy?
wtedy w gębę
Gdy byłam młoda
,czytałam książki m in.pana Lwa Starowicza (żeby sie trochę podszkolić),który pisał,że podobne gesty mają "przekonać kobietę o kulturze erotycznej mężczyzny",wtedy było to jednak jakies nowum,które na codzień sie nie zdarzało,a teraz mam tyle lat,że już chyba mi nie grozi
Użytkownik kucharkalitewska napisał w wiadomości: > podobne gesty mają "przekonać kobietę o > kulturze erotycznej mężczyzny",
kurna - to we mnie za grosz kultury erotycznej nie ma?????
Użytkownik Cewa2 napisał w wiadomości:
> musiałam mu rękę wyrwać!!
daj mu w gębę, to sam wyrwie rekę
Oj, tam, zaraz w gębę ? :)))
Nie przejmuj się, Klarax jest maksymalistą, Możesz niekoniecznie w gębę, bo to hańba. Ale może zwyczajnie - kopa. Tak zrobiła moja Pani po absolutnie jedoznacznej propozycji. Ubaw był...
widzę że rada podobna - a dopiero po napisaniu swojego przeczytała Twoje