Wiem, że to zupełnie inna para kaloszy ale czy ma ktoś może książki z serii "Koło Czasu" Roberta Jordana w formie elektronicznej? Dzięki jeśli mi może ktoś podesłać choć jeden tom. Wiem, że może być ciężko.
Użytkownik kropka1976 napisał w wiadomości: > mam tylko "11 minut" P.Coehlo oraz " Weronika postanawia umrzeć" tego samego > autora.. mogę wysłać.. moge polecić ;) > kropcia Bardzo chętnie skorzystam z "Weronika postanawia umrzeć" Nawiasem mowiąc kilka dni mnie nie było a tu takie WIELKIE ZMIANY W WIELKIM ŻARCIU. brzanka6@wp.pl Dzięki
Wiem, że to zupełnie inna para kaloszy ale czy ma ktoś może książki z serii "Koło Czasu" Roberta Jordana w formie elektronicznej?
Dzięki jeśli mi może ktoś podesłać choć jeden tom. Wiem, że może być ciężko.
Kliopu@wp.pl
Klio
~(*_*)~
mam tylko "11 minut" P.Coehlo oraz " Weronika postanawia umrzeć" tego samego autora.. mogę wysłać.. moge polecić ;)
kropcia
Użytkownik kropka1976 napisał w wiadomości: > mam tylko "11 minut" P.Coehlo oraz " Weronika postanawia umrzeć" tego samego > autora.. mogę wysłać.. moge polecić ;)
> kropcia
Bardzo chętnie skorzystam z "Weronika postanawia umrzeć" Nawiasem mowiąc kilka dni mnie nie było a tu takie WIELKIE ZMIANY W WIELKIM ŻARCIU. brzanka6@wp.pl Dzięki
to jest wogóle bardzo dobry pomysł.. jak ktoś ma książki to prosze napisać jakie- ja też chętnie skorzystam..
mam jeszcze gdzieś "kod leonarda..."
Ja mogę jedynie dorzucić Harrego P. 1-5 po naszemu i cz. 6 w wersji angielskiej i polskiej (tłumaczenie niekomercyjne TEAM)
klio
~(*_*)~
kurcze pieczone...
nikt się nie zgłosił..
szkoda :(
najprościej kupić ;) np. tutaj widzę sporo ofert: Koło Czasu
pozdrawiam
tomeks
widzę, że stary temat, sorry za podbicie :(