Jak w temacie, teraz trzeba się nauczyć właściwego poruszania po stronie. Gratuluję Twórcom strony zapału, chęci i umiejętności. Pozdrawiam serdecznie Dorota
Właśnie mam przerwę i jak zwykle wpadłam dla odprężenia na WZ i SZOK!!! SUPER STRONKA - kolorowa, przejrzysta i od razu wszystko chodzi. Gratulacje i wyrazy uznania dla Pampasa i pozostałych Twórców. TAK TRZYMAĆ! Pozdrawiam Grażyna
zmiany zawsze sa krokiem do przodu
i widze ze maluczkimi kroczkami rozwija sie poczucie estetyki
trzymam kciuki za dalsza nauke i chec rozwoju w temacie
nerwus
Gratuluję!! ależ było moje zdziwienie dziś otwieram a tu nowa strona Wielkiego Żarcia jaka ładna jeszczę ras gratuluję nowej super Strony!!!!Brawo Pompas!!!!siup siup!!
Myślałam, że się pomyliłam wchodząc na stronkę a tu takie zaskoczenie. Trzeba się trochę przyzwyczaić do zmian ale generalnie jest ok, poza tym, że ja jeszcze używam mniejszej rozdzielczości niż ta pod która stronka jest robiona. Generalnie zmiana na wielkiPLUS
Jak w temacie, teraz trzeba się nauczyć właściwego poruszania po stronie. Gratuluję Twórcom strony zapału, chęci i umiejętności.
Pozdrawiam serdecznie
Dorota
Miałam dziś miłą niespodziankę wchodząc na WZ. Bardzo ładna ta nowa stronka :))))
Gratuluje twórcą :))))
Ale się zdziwiłam...Rewelacja! Bardzo mnie cieszą zmiany - gratuluję innwencji! Brawo
Super - gratulacje Pampasiku!!!!!!
Mnie też się podoba. Super!!! Moje gratulacje!
hi hi, a ja sie pochwale, ze juz od dawna tylko taka stronke ogladalem.
Ja też ;p
Ale jest naprawde ŚWIETNA!!!
klio
~(*_*)~
Właśnie mam przerwę i jak zwykle wpadłam dla odprężenia na WZ i SZOK!!! SUPER STRONKA - kolorowa, przejrzysta i od razu wszystko chodzi. Gratulacje i wyrazy uznania dla Pampasa i pozostałych Twórców. TAK TRZYMAĆ! Pozdrawiam Grażyna
A ja jestem tak zaskoczona, aż nie wiem czy mi się to podoba !?
Z natury nie lubię zmian.
Pewnie dużo wody upłynie zanim się przyzwyczaję.
zmiany zawsze sa krokiem do przodu i widze ze maluczkimi kroczkami rozwija sie poczucie estetyki trzymam kciuki za dalsza nauke i chec rozwoju w temacie nerwus
Ojej, ale tu fajniusio.Gratulacje !!
brrr nie lubię zmian , gubię się.
Stronka rewelka!!!Szata kolorystyczna super:)))
Matko kochana co za niespodzianka. Pampasie , no, no, no.... Pozdrawiam.
Gratuluję!! ależ było moje zdziwienie dziś otwieram a tu nowa strona Wielkiego Żarcia jaka ładna jeszczę ras gratuluję nowej super Strony!!!!

Brawo Pompas!!!!siup siup
!!
Brawo super stronka wygląda w nowym wydaniu
Długo mnie nie było na stronce , wchodzę ,a tu miła zmiana ,i ten mój ulubiony kolorek, gratulacje
Hallo Pampas,
bardzo ladna strona gratuluje,
mtomy
Myślałam, że się pomyliłam wchodząc na stronkę a tu takie zaskoczenie. Trzeba się trochę przyzwyczaić do zmian ale generalnie jest ok, poza tym, że ja jeszcze używam mniejszej rozdzielczości niż ta pod która stronka jest robiona. Generalnie zmiana na wielkiPLUS
Rewelacja!!Myślałam też że pomyliłam stronki!!Dzięki za starania!!
Strona jest the best. Na początku myślałam,ze weszłam nie tam gdzie trzeba, ale już za moment poczułam sie bardzo mile zaskoczona. tak 3mać !!!!!!!!!
Wspaniała strona gratulacje
Weszłam na WŻ i wieeeeelkie zaskoczenie! Bardzo miłe.
I ja gratuluję! Miodzio!
Bardzo mi sie podoba.Gratuluje i serdecznie pozdrawiam gosia mysia
Wielkie zaskoczenie. Gratulacje!!!
łał ale fajnie i jak kolorowo gratulacje wszystkim ktorzy przyczynili się do tego cudeńka, inka21
pięknie , super
i ten mój ulubiony kolor - brawa dla szefa - irenka