Witam. Najnowsze komentarze są w dziale Wielkie Żarcie /po kliknięciu na ten dział komentarze pojawiają się z lewej strony/. Stare komentarze do każdego przepisu są pod każdym przepisem, bez wchodzenia w opcję -komentarz- jak to było dotychczas. Mam nadzieję, że o to chodziło? Pozdrawiam.
A co się stało z folderem ulubione pezpisy? miałam tam pokaxna kolekcję, jak je odnależć na tej nowej stronie?
Masz je z zakladce Moje , powodzenia........
W tym sęk, że klikam i nie mogę tam wejść!!
Na "Moje" się nie klika. Trzeba zatrzymać nad napisem "Moje" na chwilkę mysz a otworzy się menu w którym będą ulubione.
Co mam zrobic Moje - wyswietlone na czerwono i po najechaniu myszką nie otwiera się żadne menu
a czy otwiera się jakiekolwiek menu? Powinno się otworzyć przy każdej pozycji która ma strzełeczkę w dół,
Zlituj się nic sie nie otwiera!!!
Wanda
U mnie też nic się nie otwiera. A gdzie są komentarze do przepisów???
Ja mam ten sam problem. U mnie też nic się nie otwiera.
Użytkownik Izabela29 napisał w wiadomości: > U mnie też nic się nie otwiera. A gdzie są komentarze do przepisów???
No właśnie - komentarze
Witam. Najnowsze komentarze są w dziale Wielkie Żarcie /po kliknięciu na ten dział komentarze pojawiają się z lewej strony/. Stare komentarze do każdego przepisu są pod każdym przepisem, bez wchodzenia w opcję -komentarz- jak to było dotychczas. Mam nadzieję, że o to chodziło? Pozdrawiam.