2 dni mnie nie ma a tu już WŻ w nowej wersji nie testowej ;) Brakuje mi poprzedniego wyglądu... a co wy o tym sądzicie? Tzn ten fajnie wygląda ale jakoś jak się człowiek przyzwyczaił...
Hej Mariniku... ja nie marudzę... po prostu zapomniałam że była nowa szata dla stronki przygotowywana i tyle, teraz jestem troszkę zaskoczona , no wiesz 10 minut to dopiero widzę ale już na wstępie zauważyłam wiele przydatnych dinksów i teraz przyzwyczaić się do kolorków i już wszystko będzie dobrze ;) SIUP!
mam Was nareszcie - po dłuższej przerwie urlopowej nie mogłam Was odnaleźć - ale już O.K. - do starej strony byłam przyzwyczajona a tu dopiero raczkuję
LOL No jestem pod wrazeniem.... Dlugo mnie tu nie bylo a tu taka niespodzianka.... Z przyzwyczajeniem chyba nie bedzie problemu :)) chociaz stara szatke tak lubilam.. .ehh te przyzwyczajenia :-P
Aaaa... no i bardzo lubie zielony ;)
Pozdrowienia dla wszystkich ze (znowu) slonecznej Italii
Też dawno mnie tu nie było, nie mam chwilowo internetu. Jak TPSA dotrzyma słowa to będę go miał 01.09.2005. Co do nowej wersji strony to uważam , że "bije na łeb" starą. Podobno przyzwyczajenie jest drugą naturą człowieka....ale czy ktoś z Was słucha jeszcze płyt z adaptera "Bambino" ? Stronka ma jeszcze pewne drobne niedociągnięcia, ale Pampas pracuje w pocie czoła nad ich poprawianiem. Na tej stronie mamy mnóstwo udogodnień i nowych możliwości. Ja znam tę wersję co prawda już dość długo ale mówię Wam za pół roku o poprzedniej wersji będziecie mówić "poczciwa babcia" Bahus
stronka wydaje mi się lepsza, ma wiele fajnych funkcji, lae do wszystkiego trzeba się przyzwyczić- tu nie da się chodzić z prawie zamkniętymi oczami. Ale forum i komentarze ostatnio dodane mogłyby się pojawiać jak w poprzedniej stronie - niezależnie od tego w którym miejscu jestem nowe zawsze widoczne
2 dni mnie nie ma a tu już WŻ w nowej wersji nie testowej ;) Brakuje mi poprzedniego wyglądu... a co wy o tym sądzicie? Tzn ten fajnie wygląda ale jakoś jak się człowiek przyzwyczaił...
No jakoś tak....hmm
marudy !!!!!!!
Siupnijcie - to Wam sie poprawi
Hej Mariniku... ja nie marudzę... po prostu zapomniałam że była nowa szata dla stronki przygotowywana i tyle, teraz jestem troszkę zaskoczona , no wiesz 10 minut to dopiero widzę ale już na wstępie zauważyłam wiele przydatnych dinksów i teraz przyzwyczaić się do kolorków i już wszystko będzie dobrze ;) SIUP!
No a poza tym nowa wersja bardzo mi się podoba... ale Edycja wiadomości nie działa :(
też tak myślałam, ale działa tylko dopiero po 5 minutach można wejść ponownie
No cóż, moim skromnym zdaniem zmiany są zazwyczaj na gorsze - tak jest i w tym wypadku...(jak dla mnie)
mat.
No,no... trudno będzie,ale trzeba się przyzwyczaić.
Ja musze stwierdzic, ze ta wersja za bardzo razi w oczy i nie idzie dlugo wysiedziec przed monitorem.
chyba, ze moze wciemnych okularach.
Hej!Ale zmiana.Aze sie ciezko przywyczaic .Jak dla mnie to chyba zmiana na gorsze.A kolorki sa faktycznie troche za bardzo zywe :)
A mi brakuje nowo pojawiajacych sie komentarzy :( a moze sa tylko jeszcze nie znalazlam ich, tak dobrze Wkl je schowala? ;)
mam Was nareszcie - po dłuższej przerwie urlopowej nie mogłam Was odnaleźć - ale już O.K.
- do starej strony byłam przyzwyczajona a tu dopiero raczkuję
musisz wejść na zakładce w Wielkie Zarcie i znajdziesz komentarze , dodane przepisy i tematy na forum. Pozdrawiam.
LOL
No jestem pod wrazeniem.... Dlugo mnie tu nie bylo a tu taka niespodzianka....
Z przyzwyczajeniem chyba nie bedzie problemu :)) chociaz stara szatke tak lubilam.. .ehh te przyzwyczajenia :-P
Aaaa... no i bardzo lubie zielony ;)
Pozdrowienia dla wszystkich ze (znowu) slonecznej Italii
Też dawno mnie tu nie było, nie mam chwilowo internetu. Jak TPSA dotrzyma słowa to będę go miał 01.09.2005. Co do nowej wersji strony to uważam , że "bije na łeb" starą. Podobno przyzwyczajenie jest drugą naturą człowieka....ale czy ktoś z Was słucha jeszcze płyt z adaptera "Bambino" ? Stronka ma jeszcze pewne drobne niedociągnięcia, ale Pampas pracuje w pocie czoła nad ich poprawianiem. Na tej stronie mamy mnóstwo udogodnień i nowych możliwości. Ja znam tę wersję co prawda już dość długo ale mówię Wam za pół roku o poprzedniej wersji będziecie mówić "poczciwa babcia"
Bahus
stronka wydaje mi się lepsza, ma wiele fajnych funkcji, lae do wszystkiego trzeba się przyzwyczić- tu nie da się chodzić z prawie zamkniętymi oczami. Ale forum i komentarze ostatnio dodane mogłyby się pojawiać jak w poprzedniej stronie - niezależnie od tego w którym miejscu jestem nowe zawsze widoczne