JAk mozna usunac przykre zapachy np. w lodowce?Podobno soda jest dobra jako pochlaniacz ale jak to zrobic?umyc woda z soda czy zostawic w lodowce?prosze o rade.
w proszku wstaw, ja caly czas trzymam w kąciku w lodowce raz na miesiac wymieniam na swieżą i na brzydkie zapachy nie narzekam wiec sprobuj, jeszcze raz w proszku nie rozpuszczoną, pozdrawiam:)
Dziekuje Ci bardzo!Jutro wyprobuje, bo wlasnie wprowadzam sie do nowego mieszkania i nie wiadomo co kto trzymal w tej lodowce,ale zapach jest zdecydowanie nie ladny.dzieki.pozdrawiam
dobry wyprobowany przeze mnie sposob to zaparzenie gorącej kawy z fusami mocnej i oziębionej i wstawienie jej do lodowki, dobrze sprawdza się także ocet, pozdrawiam inka21
JAk mozna usunac przykre zapachy np. w lodowce?Podobno soda jest dobra jako pochlaniacz ale jak to zrobic?umyc woda z soda czy zostawic w lodowce?prosze o rade.
wstaw do lodowki sode w jakims pojemniczku , otwartą
ja tak samo robie w zarazarce
ale jak mam wstawic rozpuszczona czy proszek? A na ile mam ja zostawic w tej lodowce?Czy przykre zapachy znikna?dzieki za porade :)
w proszku wstaw, ja caly czas trzymam w kąciku w lodowce raz na miesiac wymieniam na swieżą i na brzydkie zapachy nie narzekam wiec sprobuj,
jeszcze raz w proszku nie rozpuszczoną, pozdrawiam:)
Dziekuje Ci bardzo!Jutro wyprobuje, bo wlasnie wprowadzam sie do nowego mieszkania i nie wiadomo co kto trzymal w tej lodowce,ale zapach jest zdecydowanie nie ladny.dzieki.pozdrawiam
Ja wstawiam do lodówki słoiczek z octem, więc może wypróbuj i to.Pozdrawiam!
Najlepiej jest kupić gotowy odświeżacz do lodówek /w sklepech gospodarstwa domowego kosztuje ok.5zł wystarcza na miesiac/:))
Ten gotowy pochłaniacz zapachów jest najlepszy. Moze starczyć nawet na około 6 miesięcy, w zalezności od tego jaki się kupi.
dzieki za rady.Szczerze mowiac to nawet nie wiedzialam ze mozna taki pochlaniacz kupic :).pozdrawiam i wielkie dzieki
dobry wyprobowany przeze mnie sposob to zaparzenie gorącej kawy z fusami mocnej i oziębionej i wstawienie jej do lodowki, dobrze sprawdza się także ocet, pozdrawiam inka21
dobrze sp[rawdza się ocet, oraz kawa parzona z fusami mocna i oziębiona wstawiona do lodowki na jakiś czas, pozdrawaim inka21
A ja mam zupełnie inną propozycję. Po prostu wstaw np. na półkę w drzwiach pojemniczek z proszkiem do pieczenia. DZIAŁA!!!!