parę razy próbowałam złożyć życzenia i sie nie dało, a gdy przeszła to wersja próbna. Sorry Bongo! Wszystkie najlepszego, słońca i usmiechu na co dzień, spełnienia wszystkich marzeń i wiele zdrówka
Wszystkiego co najlepsze , co dobre i miłe , co budzi uśmiech na twarzy , co kryje się w maleńkim słowie - szczęście - oraz tradycyjnych stu lat życzy Klio
~(*_*)~
cechy osoby urodzonej w dniu 23 SIERPNIA:
"... Nic nie robi połowicznie, lecz wszystko spełnia gorliwie i z entuzjazmem ..."
Potrafi połączyć w jedną harmonijną całość inteligencję z uczuciem, mądrość z miłością. Wykazuje zamiłowania artystyczne; przepełnia go uwielbienie dla wszystkiego co piękne. W swym ubraniu, zarówno jak i w urządzeniu mieszkania - wykazuje dużo poczucia piękna i smaku. Jest to prawdziwe dziecko przyrody, rozkoszujące się nieustannie jej pięknem. Stara się też przebywać jak najwięcej na powietrzu - pośród pięknych widoków i krajobrazów. Stawia sobie zawsze zadania wysokie, a nawet często zbyt wysokie, tak że nie jest w stanie dosięgnąć ich w życiu, bowiem te ideały stać się mogą po prostu utopią. Dąży do doskonałości we wszystkim. Jest to inteligentny, dobry obywatel swego kraju. Jest to pracownik niezmordowany, a gdy będzie odpowiednio wychowany i posiądzie wyższe wykształcenie - przejawia wówczas duże zdolności filozoficzne i może zostać logicznym myślicielem
wszystkiego naj naj naj
parę razy próbowałam złożyć życzenia i sie nie dało, a gdy przeszła to wersja próbna. Sorry Bongo! Wszystkie najlepszego, słońca i usmiechu na co dzień, spełnienia wszystkich marzeń i wiele zdrówka

I ode mnie tez wszystkiego najlepszego.................

Wszystkiego co najlepsze , co dobre i miłe ,
co budzi uśmiech na twarzy ,
co kryje się w maleńkim słowie - szczęście
- oraz tradycyjnych stu lat życzy Klio
~(*_*)~