Kochani już za 3 dni zmienię stan cywilny i chcę się z Wami podzielić moją radością. Cieszę sie bardzo, w końcu z moim ukochanym stworzymy rodzinę. Przygotowania już można powiedzieć że zamknięte, teraz tylko czekać aż nastanie ten Wielki dla nas dzień :) Hehehe chyba nawet zasłużyliśmy na pogodę, bo zapowiada się słoneczny i ciepły weekend, a to była jedyna rzecz której nie można było sobie zamówić, a wiedząc jak wyglądało tegoroczne lato to chyba nie pozostaje nam nic tylko sie cieszyć :) Od jutra jestem na urlopie, więc przez najbliższe 3 tygodnie tu nie zajrzę, bo jedynym miejscem kiedy mogę tu zaglądać do Was jest praca.
Trzymam kciuki za Wielki Dzień, życzę cudownej zabawy, nie bolących nóg na poprawiny... i oczywiście sił na noc poślubną hihi Czekamy na zdjęcia i opis :-)
1. GRATULACJE - raz jeszcze 2. Serdeczne zyczenia - szczescia, milosci, wytrwalosci (obyscie za 50 lat czuli do siebie to co dzis) 3. SIUP - za mloda pare. 4. Czy moge zatanczyc z Panna Mloda? 5. Poprosze o fotki
Moje gratulacje!!!!!!!! Obyście zawsze byli ze sobą szczęśliwi. Ja już jestem 2 lata po ślubie (boniu kiedy to zleciało a te 8 lat łącznych). Gratulacje że wszystko sobie zaplanowaliście, niestety ja tydziń przed weselem wymyśliłam sobie remont pokoju......... Slub i wesele były przez to troche haotyczne ale nie zapomniane i tego życze!! Pamięci jak najlepszej z tego wspaniałego dnia i pamięci jacy byliście szczęśliwi w tym wielkim dniu podczas tych gorszych.. troche mi nie wyszły te życzenia ale miałam dobre chęci. Pozdrawiam
Kochana Agnieszko!!!
Z okazji wielkiego święta dla Ciebie i Twojego przyszłego męża dużo chwil szczęśliwych ,wytrwałości ,wyrozumiałości , miłości w całym życiu i szczęścia rodzinnego życzy madzina !!!słoneczka i udanego wesela!
Kochani już za 3 dni zmienię stan cywilny i chcę się z Wami podzielić moją radością.
Cieszę sie bardzo, w końcu z moim ukochanym stworzymy rodzinę.
Przygotowania już można powiedzieć że zamknięte, teraz tylko czekać aż nastanie ten Wielki dla nas dzień :)
Hehehe chyba nawet zasłużyliśmy na pogodę, bo zapowiada się słoneczny i ciepły weekend, a to była jedyna rzecz której nie można było sobie zamówić, a wiedząc jak wyglądało tegoroczne lato to chyba nie pozostaje nam nic tylko sie cieszyć :)
Od jutra jestem na urlopie, więc przez najbliższe 3 tygodnie tu nie zajrzę, bo jedynym miejscem kiedy mogę tu zaglądać do Was jest praca.
Pozdrawiam
Agnieszka
Trzymam kciuki za Wielki Dzień, życzę cudownej zabawy, nie bolących nóg na poprawiny... i oczywiście sił na noc poślubną hihi
Czekamy na zdjęcia i opis :-)
emiloos
1. GRATULACJE - raz jeszcze
2. Serdeczne zyczenia - szczescia, milosci, wytrwalosci (obyscie za 50 lat czuli do siebie to co dzis)
3. SIUP - za mloda pare.
4. Czy moge zatanczyc z Panna Mloda?
5. Poprosze o fotki
Moje gratulacje!!!!!!!!
Obyście zawsze byli ze sobą szczęśliwi. Ja już jestem 2 lata po ślubie (boniu kiedy to zleciało a te 8 lat łącznych). Gratulacje że wszystko sobie zaplanowaliście, niestety ja tydziń przed weselem wymyśliłam sobie remont pokoju......... Slub i wesele były przez to troche haotyczne ale nie zapomniane i tego życze!! Pamięci jak najlepszej z tego wspaniałego dnia i pamięci jacy byliście szczęśliwi w tym wielkim dniu podczas tych gorszych.. troche mi nie wyszły te życzenia ale miałam dobre chęci. Pozdrawiam
Kochana Agnieszko!!! Z okazji wielkiego święta dla Ciebie i Twojego przyszłego męża dużo chwil szczęśliwych ,wytrwałości ,wyrozumiałości , miłości w całym życiu i szczęścia rodzinnego życzy madzina !!!słoneczka i udanego wesela!
miłości, milości ,milości i zrozumienia, powodzenia, trzymamy kciuki i 3 go na spotkaniu w Chorzowie wypijemy wasze zdrowie - inka21