Forum

Rozmowy wolne i frywolne

3 wrzesień - tuż tuż i ... zmiana stanu cywilnego :)

• Autor: Aga*26 Data: 2005-08-31 08:59:38

Kochani już za 3 dni zmienię stan cywilny i chcę się z Wami podzielić moją radością.
    Cieszę sie bardzo, w końcu z moim ukochanym stworzymy rodzinę.
    Przygotowania już można powiedzieć że zamknięte, teraz tylko czekać aż nastanie ten Wielki dla nas dzień :)
    Hehehe chyba nawet zasłużyliśmy na pogodę, bo zapowiada się słoneczny i ciepły weekend, a to była jedyna rzecz której nie można było sobie zamówić, a wiedząc jak wyglądało tegoroczne lato to chyba nie pozostaje nam nic tylko sie cieszyć :)
    Od jutra jestem na urlopie, więc przez najbliższe 3 tygodnie tu nie zajrzę, bo jedynym miejscem kiedy mogę tu zaglądać do Was jest praca.

Pozdrawiam
    Agnieszka

• Autor: emiloos Data: 2005-08-31 09:09:32

Trzymam kciuki za Wielki Dzień, życzę cudownej zabawy, nie bolących nóg na poprawiny... i oczywiście sił na noc poślubną hihi
    Czekamy na zdjęcia i opis :-)

emiloos

• Autor: marinik Data: 2005-08-31 09:55:23

1. GRATULACJE - raz jeszcze
    2. Serdeczne zyczenia - szczescia, milosci, wytrwalosci (obyscie za 50 lat czuli do siebie to co dzis)
    3. SIUP - za mloda pare.
    4. Czy moge zatanczyc z Panna Mloda?
    5. Poprosze o fotki

• Autor: Ania102 Data: 2005-08-31 13:32:03

Moje gratulacje!!!!!!!! Obyście zawsze byli ze sobą szczęśliwi. Ja już jestem 2 lata po ślubie (boniu kiedy to zleciało a te 8 lat łącznych). Gratulacje że wszystko sobie zaplanowaliście, niestety ja tydziń przed weselem wymyśliłam sobie remont pokoju......... Slub i wesele były przez to troche haotyczne ale nie zapomniane i tego życze!! Pamięci jak najlepszej z tego wspaniałego dnia i pamięci jacy byliście szczęśliwi w tym wielkim dniu podczas tych gorszych.. troche mi nie wyszły te życzenia ale miałam dobre chęci. Pozdrawiam

• Autor: madzina Data: 2005-08-31 14:19:42

Kochana Agnieszko!!! Z okazji wielkiego święta dla Ciebie i Twojego przyszłego męża dużo chwil szczęśliwych ,wytrwałości ,wyrozumiałości , miłości w całym życiu i szczęścia rodzinnego życzy madzina !!!słoneczka i udanego wesela!

• Autor: inka21 Data: 2005-08-31 15:27:33

miłości, milości ,milości i zrozumienia, powodzenia, trzymamy kciuki i 3 go na spotkaniu w Chorzowie wypijemy wasze zdrowie - inka21

Przejdź do pełnej wersji serwisu