Forum

Rozmowy wolne i frywolne

ale jestem szczęśliwa!!!

• Autor: asie_k Data: 2005-08-31 12:36:33

Chciałabym się z wami podzielić moim szczęściem, moja kochana córeńka baaaaaaaaaardzo szybko wraca do zdrówka po tym okropnym poparzeniu. Na prawym udzie i brzuszku leczymy już tylko blizny i czerwone plamy, niestety na lewym udzie jest jeszcze niewielka martwica, ale jestem dobrej myśli. Nawet nie wiecie jak się cieszę! Moja Bibi już sobie biega i już się zaczyna ze mną kłócić, co jest jednoznaczne z powrotem do zdrowia. Dziękuję wam gorąco za to że byliście ze mną w czasie tych strasznych dla nas dni. Musiałam napisać bo już nie mogłam wytrzymać, to był jeden z moich najcudowniejszych prezentów urodzinowych.

• Autor: grazka13 Data: 2005-08-31 13:04:12

Bardzo się cieszę!

• Autor: dorota40 Data: 2005-08-31 13:17:05

Poparzenie to straszna rzecz.Wiem coś na ten temat.Bardzo cieszę się,że już jest lepiej.

• Autor: Sweetya Data: 2005-08-31 13:14:58

Najlepszego Asiu i ucałuj swoją kruszynkę

• Autor: anneau Data: 2005-08-31 14:10:21

Bardzo się cieszę :) Dla otuchy chciałam Pani coś napisać- mój brat, gdy był małym szkrabem poparzył sie wrzątkiem- skóra z prawej rączki zeszła wraz ze zdjętym natychmiast rękawkiem kaftanika. Rana strasznie się bliźniła, długo nie chciała goić. Lekarze doradzali przeszczep. Teraz ma 21  lat-  delikatna blizna, której prawie nie widać zupełnie nie przypomina o sobie. Z Pani brzdącem też wszystko będzie w porządku. Tego Wam z głebi serca życzę. Pysie dla dzieciaczka :*

• Autor: marinik Data: 2005-08-31 14:24:13

no i super !!!
    Siup - za zdrowko malej.

• Autor: madzina Data: 2005-08-31 14:25:54

Brawo ,co za radość przeczytać dobre wieści :całuski i pozdrowienia madzina!!!

Przejdź do pełnej wersji serwisu