CO JEST NIE WYŚWIETLA MI SIĘ TEKST!!! PO SPODKANIU W CHORZOWIE TYLKO ZNÓW TAK JAK OSTATNIO!!!!!!!!!!!!!!!! Fatal error: Maximum execution time of 30 seconds exceeded in /var/www/gotowanie/func/forum.php on line 77 Fatal error: Maximum execution time of 30 seconds exceeded in /var/www/gotowanie/func/forum.php on line 77 CO ZNACZYYYYYYYYYYYYYYYYYY????????????????????????????????????? POMUŻNIE!!!!!!!!!!!!!!!!
kurcze gienia ja mam normalnie wszystko jak należy, nie wiem jak ci pomoc, probuj do oporu się dostac, albo może zając się zjawi i zaradzi, poczekaj na pewno ktoś ci pomoże, inka21
CO JEST NIE WYŚWIETLA MI SIĘ TEKST!!! PO SPODKANIU W CHORZOWIE TYLKO ZNÓW TAK JAK OSTATNIO!!!!!!!!!!!!!!!!
Fatal error: Maximum execution time of 30 seconds exceeded in /var/www/gotowanie/func/forum.php on line 77
Fatal error: Maximum execution time of 30 seconds exceeded in /var/www/gotowanie/func/forum.php on line 77
CO ZNACZYYYYYYYYYYYYYYYYYY????????????????????????????????????? POMUŻNIE!!!!!!!!!!!!!!!!
kurcze gienia ja mam normalnie wszystko jak należy, nie wiem jak ci pomoc, probuj do oporu się dostac, albo może zając się zjawi i zaradzi, poczekaj na pewno ktoś ci pomoże, inka21
SEDECZNIE CI DZIĘKUJĘ POMPASIE!!!!! JUŻ JEST WSZYSTKO WPORZĄDKU!!!!!!!!!!!!!