Forum

Rozmowy wolne i frywolne

rekolekcje w brennej

• Autor: inka21 Data: 2005-09-08 16:27:50

dla zainteresowanych podaję że w Brennej odbywac się będą od 3-6 października rekolekcje dla czcicieli Matki Bożej Różańcowej, wszystkich ktorzy są zainteresowani pobytem i spotkaniem się na nich ze mną odsylam na stronkę http://www.osrodekbrenna.archidiecezja.katowice.pl/, wlaśnie jestem w trakcie załatwiania urlopu i mam nadzieję ,że go dostanę bo mam ochotę na pobyt w tym ślicznym miejscu, pozdrawiam inka21

• Autor: emssa Data: 2005-09-09 19:57:48

DROGA INKO PRZECZYTALAM WSZYSTKIE INFORMACJA ALE NIGDZIE NIE ZNALAZLAM CENNIKA A TO DLA MNIE JEST BARDZO ISTOTNE JESLE SIE ORIENTUJESZSTO PROSZE DAJ MI ZNAC

• Autor: inka21 Data: 2005-09-12 08:01:14

100- 12o zlotych cały pobyt w tym wyzywienie, pozdrawiam inka21

• Autor: kamaxyz Data: 2005-09-12 15:27:52

za rok przyjadę w tym roku nie dam rady Inuś, ale póki co, proszę wspomnij mnie w Brennej będę bardzo wdzięczna kamaxyz

• Autor: emssa Data: 2005-09-13 20:40:37

dziekuje bardzo ale nie wiem czy mi sie uda  przyjechac

• Autor: inka21 Data: 2005-09-14 09:50:50

stań na głowie ale przyjedź, inka21

• Autor: inka21 Data: 2005-09-22 20:37:13

wiec wyjeżdżam w poniedzialek 3go  o 9.15, czekam tam na was - czy ktoś się skusi przyjechać?, inka21

• Autor: inka21 Data: 2005-10-07 10:20:51

no wiec kochani jestem po rekolekcjach , wrocilam i dla tych ktorych to interesuje podaję co następuje:
    jestem wzruszona pobytem na owych rekolekcjach, było wspaniale , ''na luzie'' odbywały się spotkania i modlitwy, byl także czas na kawę, spacery, zajęcia religijne, zawieranie nowych znajomości i opalanie się , jestem szczęśliwa że dane mi było w nich uczestniczyc, (byliście wszyscy bez wyjątku w moich modlitwach). A teraz dla was relacja zdjęciowa:
    oto Dom Rekolekcyjny ,ponieważ jest rozlegly a chcę go pokazac w calęj krasie robilam ujęcia z kilku stron

a to już jest teren otaczający dom rekolekcyjny i widoki (niestety było pochmurno i nie widac gór) :

to jest stacja drogi Krzyżowej na powietrzu:

a to park:

oraz kapliczka Matki Bożej Różańcowej:
    teraz czas na wnętrze Domu:
    KAPLICA

sw. JADWIGA- PATRONKA TEGO DOMU (wejście na pietro

BIBLIOTEKA

SALA KOMINKOWA:

NO I OCZYWIŚCIE CALĄ NASZA GRUPA PIELGRZYMIA:
    JEŚLI KOGOŚ ZAINTERRESOWAŁAM NA TYLE,ŻE ZECHCE SAM SIE NA TAKIE REKOLEKCJE POFATYGOWAC( ODBYWAJĄ SIE ONE PRZEZ CAŁY ROK NA OKRĄGŁO) to informuję ,ze link podam w 1 szej wiadomości, pobyt kosztuje z wyzywieniem na 4 dni - 110 złotych dojazd we własnym zakresie bądź grupą. Pozdrawiam wszystkich , inka21

Przejdź do pełnej wersji serwisu