Śliczności! Pokażę zdjęcia mojemu Mężowi. Na punkcie kota pewnie oszaleje (miłośnik Mruczydeł), a ja mam tylko pytanko, jak Wy sobie dajecie radę z "trójcą". Ja mam kłopot z 1 kotem...
hahahaha - zgadzać się zgadzają - bardzo lubię futrzaki ale jak powiedziała Wkn to sprzątanie mnie kiedy wykończy - to jest największy problem - ale cóż ? coś za coś - to ich przywiązanie , wierność - hihihihi wiecie , że one mnie kochają i to bardzo
Użytkownik marinik napisał w wiadomości: > ten pierwszy to chyba mlodziak??? Jak trafil do reczty towarzystwa???
Marinik - ten pierwsz piesek to moja sunia , ktora ma już 15 lat - ale dobrze się trzyma - jak mamusia hahahahahahahahahahahaha - wygląda całkiem , całkiem ale gdybyś widział jak rano wstaje , te obolałe kości - prawie tak jak ja hihihihi
no niesamowite- znaczy ta biel - to siwizna. a wyglada na mlodziaka. Moja Kreska ma juz 16 i tez - troche niedowidzi, troche niedoslyszya czasem jej sie nogi rozjezdzaja, ale i tak- jest NAJUKOCHANSZA!!!!!!!!
Niezle towarzycho. A jakie sliczne, wsystkie tsy
Ale przepiękne mordy! Jedna fajniesza od drugiej, takie jakieś przymilne :)
A można prosić o więcej zdjęć tych futrzaków?
wkn pasjami lubiąca sierściuchy (i nienawidząca odkurzać włochate dziady po psie fruwające po mieszkaniu)
brawo inka piękne zwierzaczki, ciekawi mnie czy się zgadzają ze sobą, inka21
Śliczności! Pokażę zdjęcia mojemu Mężowi. Na punkcie kota pewnie oszaleje (miłośnik Mruczydeł), a ja mam tylko pytanko, jak Wy sobie dajecie radę z "trójcą". Ja mam kłopot z 1 kotem...
hahahaha - zgadzać się zgadzają - bardzo lubię futrzaki ale jak powiedziała Wkn to sprzątanie mnie kiedy wykończy - to jest największy problem - ale cóż ? coś za coś - to ich przywiązanie , wierność - hihihihi wiecie , że one mnie kochają i to bardzo
ten pierwszy to chyba mlodziak??? Jak trafil do reczty towarzystwa???
Irenko, piekne te twoje zwierzaczki!Wiesz przecież jak ja kocham zwierzęta!Tez mam pieska i KACZKI. Królik niestety padł.Pozdrawiam
Użytkownik marinik napisał w wiadomości:
> ten pierwszy to chyba mlodziak??? Jak trafil do reczty towarzystwa???
Marinik - ten pierwsz piesek to moja sunia , ktora ma już 15 lat - ale dobrze się trzyma - jak mamusia hahahahahahahahahahahaha - wygląda całkiem , całkiem ale gdybyś widział jak rano wstaje , te obolałe kości - prawie tak jak ja hihihihi
no niesamowite- znaczy ta biel - to siwizna. a wyglada na mlodziaka.
Moja Kreska ma juz 16 i tez - troche niedowidzi, troche niedoslyszya czasem jej sie nogi rozjezdzaja, ale i tak- jest NAJUKOCHANSZA!!!!!!!!
Wszystkie łądne ale ta Małą Pućka najładniejsza :-D