spróbuję
agulinka koło inki 21 a więc wysoka w długiej sukience długie włosy, a inuś 21 w sukience w kwiatki
ifasia - w okularkach
caritka niebieska
inka Irenka na żółto
klio różowa bluzeczka
całuję kamusia
Użytkownik kamaxyz napisał w wiadomości: > spróbuję > agulinka koło inki 21 a więc wysoka w długiej sukience długie włosy, a inuś > 21 w sukience w kwiatki > ifasia - w okularkach > caritka niebieska > inka Irenka na żółto > klio różowa bluzeczka > całuję kamusia
hahahaha kamuś trafiłaś - to znaczy znamy się wszystkie?
Dziękuję Irenko duchowo byłam z Wami w czasie spotkania tylko kurcze ta odległość Podlasie - Śląsk ale bezbłędnie poznałam bo mi troszeczkę Inuś 21 opowiedziła przez telefon a reszta no to ju wiesz całuję mocno mocno jak tylko potrafić może kamaxyzoczywiście pozdrawiam cieplutko zdjęcia rewelacja- gratuluję
Użytkownik kamaxyz napisał w wiadomości: > Dziękuję Irenko duchowo byłam z Wami w czasie > spotkania tylko kurcze ta odległość Podlasie - > Śląsk ale bezbłędnie poznałam bo mi troszeczkę Inuś 21 > opowiedziła przez telefon a reszta no to ju wiesz > />całuję mocno mocno jak tylko potrafić może kamaxyz > src="emoticons/idea2.gif" border="0" /> > border="0" />oczywiście > pozdrawiam cieplutko zdjęcia rewelacja- gratuluję
kamuś dziękuję Ci - to mój debiut fotograficzny - wczoraj pampas mnie szkolił - a wiesz ,że odległość czasem nie problem - u jolusi i zosi też byłam - całuski przesyłam - irenka
Użytkownik kikaGD napisał w wiadomości: > Dziewczyny, jak możecie być takie szczupłe, skoro jesteście z WŻ? > />Koniecznie musicie mi zdradzić tajemnicę, co robicie po wż?
kika hihihi dziękuje - ja szczupła ? to chyba mój aparat taki dobry - hahahaha - próbowałam do zdjęcia na wdechu
no to skoro inka zaczęła wklejac zdjęcia a agulinka nie dotarla jeszcze do domciu ( więc nic nie wkleja) to ja się też pochwalę swoimi zdjęciami . UWAGA! panie i panowie oto MY: A DLA WSZYSTKICH KTORZY NIE MOGLI Z NAMI RADOWAC SIĘ NASZYM SPOTKANIEM - KWIATUSZKI PROSZE
Kochane dziewczynki dzięki za pokazanie zdjęć!!! jesteście Kochane!!ale trzeba było mnie wyciąć bo ja jestem nie fotogeniczna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! hahahahahah
Ewelinko - widzisz jak szaleję z zdjęciami , wczoraj Pampas mnie nauczył więc musiałam szybko próbować , żeby nie zapomnieć (skleroza) hahahaha - ale się cieszę ,że potrafię
O kurczę, ale ekstra !!!Dobrze jest choć namiastkę licznej rodziny żarłoków poznać. Ale myślę, że te pyszności, którymi się dzielicie na WŻ nie są przez Was konsumowane, bo skąd miałybyście takie figurki? Pozdrawiam serdecznie. Szkoda, że Chorzów nie leży po przeciwnej stronie Polski. A może płd.-wsch. część też wpadnie na pomysł zorganizowania takiego spotkania? Co Wy na to?
Kurna- a mnie tam nie bylo :((((((( Gratuluje Wam mimo tego. A kamuskowi gratuluje bezblednego rozpoznania wszystkich- ja sie troche naglowic jednak musialem. :))))
Użytkownik klio napisał w wiadomości: > ehhh.. ale fajnie było...To kiedy znowu?Bo jak przyjdzie zima to w korzuchach > nie zmieścimy sie w kadrze klio~(*_*)~
hahahahahaha - będziemy robić zdjęcia z daleka , ale Ewuś z taką figurką jak Ty masz to dwa razy tyle by się nas zmieściło
No dziewczyny ładnie wyglądacie ale kto jest kto to nie wiem
dla uproszczenia i poznania nas podaję kolejno - caritka, ifasia,inka,clio,agulina,inka21
trafiłam!!!!!!!!!!!!!!!!kama czy nie?? Inka odpowiedz należy mi się nagroda
spróbuję agulinka koło inki 21 a więc wysoka w długiej sukience długie włosy, a inuś 21 w sukience w kwiatki ifasia - w okularkach caritka niebieska inka Irenka na żółto klio różowa bluzeczka całuję kamusia
Użytkownik kamaxyz napisał w wiadomości:
> spróbuję
> agulinka koło inki 21 a więc wysoka w długiej sukience długie włosy, a inuś
> 21 w sukience w kwiatki
> ifasia - w okularkach
> caritka niebieska
> inka Irenka na żółto
> klio różowa bluzeczka
> całuję kamusia
hahahaha kamuś trafiłaś - to znaczy znamy się wszystkie?
Dziękuję Irenko![](/emoticons/idea2.gif)
![](/emoticons/guitarist.gif)
oczywiście pozdrawiam cieplutko
duchowo byłam z Wami w czasie spotkania
tylko kurcze ta odległość Podlasie - Śląsk
ale bezbłędnie poznałam
bo mi troszeczkę Inuś 21 opowiedziła przez telefon
a reszta no to ju wiesz
całuję mocno mocno jak tylko potrafić może kamaxyz
zdjęcia rewelacja- gratuluję
Użytkownik kamaxyz napisał w wiadomości:
> border="0" />
oczywiście
> Dziękuję Irenko
duchowo byłam z Wami w czasie
> spotkania
tylko kurcze ta odległość Podlasie -
> Śląsk
ale bezbłędnie poznałam
bo mi troszeczkę Inuś 21
> opowiedziła przez telefon
a reszta no to ju wiesz > />całuję mocno mocno jak tylko potrafić może kamaxyz > src="emoticons/idea2.gif" border="0" />
> pozdrawiam cieplutko
zdjęcia rewelacja- gratuluję
kamuś dziękuję Ci - to mój debiut fotograficzny - wczoraj pampas mnie szkolił - a wiesz ,że odległość czasem nie problem - u jolusi i zosi też byłam - całuski przesyłam - irenka
Irenko myślę że tak !!!!
a debiut .... no pogratulować Irenko super ode mnie nagroda buziaczki plus
dla Ciebie i to jeszcze
od kamyxyz a dla Caritki Ifasi Inki21 klio Agulinki ![](/emoticons/mad.gif)
w zupełności masz rację
i przy okazji naszego spotkania może bliżej Łodzi albo jeszcze bliżej
uściskam wszystkie aż soki.....
No pięknie wyglądacie.Pozazdrościć takiego spotkania!Z pozdrowieniami...
No to tarafiłam na inkę21 i na ifasię.
Pozdrawiam
Dziewczyny, jak możecie być takie szczupłe, skoro jesteście z WŻ?
Koniecznie musicie mi zdradzić tajemnicę, co robicie po wż?
Użytkownik kikaGD napisał w wiadomości:
> Dziewczyny, jak możecie być takie szczupłe, skoro jesteście z WŻ? > />Koniecznie musicie mi zdradzić tajemnicę, co robicie po wż?
kika hihihi dziękuje - ja szczupła ? to chyba mój aparat taki dobry - hahahaha - próbowałam do zdjęcia na wdechu
no to skoro inka zaczęła wklejac zdjęcia a agulinka nie dotarla jeszcze do domciu ( więc nic nie wkleja) to ja się też pochwalę swoimi zdjęciami . UWAGA! panie i panowie oto MY:
A DLA WSZYSTKICH KTORZY NIE MOGLI Z NAMI RADOWAC SIĘ NASZYM SPOTKANIEM - KWIATUSZKI PROSZE
no Nie Inka Ewelinko---zwaliłaś mnie z nóg
kosz kwiatów przyjmuję chociaż to mnie ucieszy
kurcze a gdzie kama
pozdrawiam kama smutna jak nie wiem co
Kochane dziewczynki dzięki za pokazanie zdjęć!!! jesteście Kochane!!ale trzeba było mnie wyciąć bo ja jestem nie fotogeniczna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! hahahahahah
Ewelinko - widzisz jak szaleję z zdjęciami , wczoraj Pampas mnie nauczył więc musiałam szybko próbować , żeby nie zapomnieć (skleroza) hahahaha - ale się cieszę ,że potrafię
Geniu - zawsze mówię to samo - ale niech widzą jakie jesteśmy piękne i młode - hahahahahahaha
Dziewczyny, ale fajne te wasze zdjatka. Dzieki za podzielenie sie wrazeniami.![](/emoticons/gossip.gif)
Baska
O kurczę, ale ekstra !!!Dobrze jest choć namiastkę licznej rodziny żarłoków poznać. Ale myślę, że te pyszności, którymi się dzielicie na WŻ nie są przez Was konsumowane, bo skąd miałybyście takie figurki? Pozdrawiam serdecznie. Szkoda, że Chorzów nie leży po przeciwnej stronie Polski. A może płd.-wsch. część też wpadnie na pomysł zorganizowania takiego spotkania? Co Wy na to?
almanku weż lupę i powieksz sobie wizję 1 hahahaha wtedy zobaczysz moj nadmiar tluszczu i prawdziwy rozmiar XXL,skorygowana optycznie inka21 pozdrawia
Kurna- a mnie tam nie bylo :(((((((
Gratuluje Wam mimo tego. A kamuskowi gratuluje bezblednego rozpoznania wszystkich- ja sie troche naglowic jednak musialem.
:))))
hahhaha trzeba to spotkanie powtorzyc i wtedy może skusicie się na ten przyjazd do nas, co??????????????????????????inka21
Ewelinko tak mi się wydaję że pasowało by to spodkanie powtużyc morze wiecej się skusiu osób!!!!!! hahahahah
ehhh.. ale fajnie było...![](/emoticons/laugh.gif)
To kiedy znowu?
Bo jak przyjdzie zima to w korzuchach nie zmieścimy sie w kadrze
klio
~(*_*)~
Użytkownik klio napisał w wiadomości:
> ehhh.. ale fajnie było...To kiedy znowu?Bo jak przyjdzie zima to w korzuchach
> nie zmieścimy sie w kadrze klio~(*_*)~
hahahahahaha - będziemy robić zdjęcia z daleka , ale Ewuś z taką figurką jak Ty masz to dwa razy tyle by się nas zmieściło