po prostu wisisz!!! ale mnie olałaś, czekałam na twoj telefon, ciasto upiekłam, męża do sprzątania domciu zaprzełam, śliwowicę schlodzilam , a ty i Sebuś nie przyszliście, jakoś bym to przetrawilą, ale jak dziś przeczytaląm o spotkaniu u Borgii zazdrośc mnie ogarnęła, inka21
myślę że tak!!! Inka 21 ma kochane dobre serduszko
tylko odrobinkę tak nastraszyła Caritkę żeby troszeczkę się bała ,że coś tam nabroiła Inuś daj buziaka Caritka przyjedzie pewno, że tak przjedzie musiało coś jej wypaść,że nie mogła Ciebie odwiedzić nie wieszaj Caritki proszę Inuś kama prosi nie strzelaj nie wieszaj proszę!!!!!
Użytkownik kamaxyz napisał w wiadomości: > myślę że tak!!! Inka 21 ma kochane dobre serduszkotylko odrobinkę tak > nastraszyła Caritkę żeby troszeczkę się bała ,że coś tam nabroiła Inuś
cama skąd ty mnie tak dobrze znasz? jasne ,że musze ją nastraszyc nieco, ciasto pożarliśmy sami, śliwowica odratowana spoczywa w ukryciu, a ja czekam na izę jak wroci i powie co bylo przyczyną ,że do mnie nie dotarla, a jeżeli amm być sprawiedliwa to myślę, że jej wizyta z mamą u lekarza poprostu się kolosalnie wydluzyla, całuski dla wszystkich, inka21
Użytkownik Wkn napisał w wiadomości: > Ma dobre serduszko... albo Caritkę już powiesiła, dlatego nam się nie odzywa > Caritka, hihihiO ja cię, ale jaja ps. Caritka, uważaj, bo następnym razem > Inka Ci nie upiecze ciasta, tylko kupi pączki bez nadzienia w Auchan na dużej > sali spożywczej, hre hre Wkn
po primo - kupię te bez nadzienia bo są fuj niejadalne, a sekundo jak byl u izy pogrzeb- to ja cofam szubienicę i jej anuluje to niestawienie się , teraz tercio- bahusku ja liczyłam ,że zjawisz się na naszym spotkaniu, a co do śliwowicy to leżakuje w.... oczekiwaniu na spożycie, pozdrawiam zycząc milego dnia inka21
sie narobilo
Na pewno będzie O.K.. Wszystko da się jakoś wytłumaczyć.
Witaj ale czasu straconego się nie nadrobi!!! wspułczuje Ci Ewelinkoo!!!!!ale się naroviło!!!!
myślę że tak!!! Inka 21 ma kochane dobre serduszko

nie wieszaj proszę!!!!!
tylko odrobinkę tak nastraszyła Caritkę żeby troszeczkę się bała ,że coś tam nabroiła
Inuś daj buziaka Caritka przyjedzie pewno, że tak przjedzie
musiało coś jej wypaść,że nie mogła Ciebie odwiedzić nie wieszaj Caritki proszę Inuś
kama prosi nie strzelaj
Użytkownik kamaxyz napisał w wiadomości:
> myślę że tak!!! Inka 21 ma kochane dobre serduszkotylko odrobinkę tak
> nastraszyła Caritkę żeby troszeczkę się bała ,że coś tam nabroiła Inuś
cama skąd ty mnie tak dobrze znasz?
jasne ,że musze ją nastraszyc nieco, ciasto pożarliśmy sami, śliwowica odratowana spoczywa w ukryciu, a ja czekam na izę jak wroci i powie co bylo przyczyną ,że do mnie nie dotarla, a jeżeli amm być sprawiedliwa to myślę, że jej wizyta z mamą u lekarza poprostu się kolosalnie wydluzyla, całuski dla wszystkich, inka21
Ma dobre serduszko... albo Caritkę już powiesiła, dlatego nam się nie odzywa Caritka, hihihi

O ja cię, ale jaja
ps. Caritka, uważaj, bo następnym razem Inka Ci nie upiecze ciasta, tylko kupi pączki bez nadzienia w Auchan na dużej sali spożywczej, hre hre
Wkn
Użytkownik Wkn napisał w wiadomości:
> Ma dobre serduszko... albo Caritkę już powiesiła, dlatego nam się nie odzywa
> Caritka, hihihiO ja cię, ale jaja ps. Caritka, uważaj, bo następnym razem
> Inka Ci nie upiecze ciasta, tylko kupi pączki bez nadzienia w Auchan na dużej
> sali spożywczej, hre hre Wkn
hahahahah - te z promocji?
Jeżeli śliwowica została to mogę się nią zaopiekować
Bahus
Bahus strasznie dawno cie nie bylo juz sie marwilam
po primo - kupię te bez nadzienia bo są fuj niejadalne, a sekundo jak byl u izy pogrzeb- to ja cofam szubienicę i jej anuluje to niestawienie się , teraz tercio- bahusku ja liczyłam ,że zjawisz się na naszym spotkaniu, a co do śliwowicy to leżakuje w.... oczekiwaniu na spożycie, pozdrawiam zycząc milego dnia inka21