Ale taki czysto-koperkowy, bo znalazłam mieszane (koperkowo-chrzanowy, koperkowo-pieczarkowy). Chciałam go zrobić w niedzielę do pulpetów. Czy mogę go uczynić na tej wodzie, w której będę gotować pulpety?
jasne najprościej to do tej wody wlaśnie dodac kostkę rosolową i posiekany koperek, zagęscic odrobina slodkiej śmietanki lub mleka w ktorym wymieszaj a tak,aby nie bylo grudek troszkę mąki, posol, popieprz i pomaguj- gotowe, inka21
Dzięki, właśnie tak sobie wyobrażałam robienie sosiku, ale musiałam się upewnić, tylko zapomniałabym dodać kostkę rosołową. Zresztą na "pierwsze" robię właśnie rosół, więc odleję trochę i dodam do sosu.
Ale taki czysto-koperkowy, bo znalazłam mieszane (koperkowo-chrzanowy, koperkowo-pieczarkowy). Chciałam go zrobić w niedzielę do pulpetów. Czy mogę go uczynić na tej wodzie, w której będę gotować pulpety?
jasne najprościej to do tej wody wlaśnie dodac kostkę rosolową i posiekany koperek, zagęscic odrobina slodkiej śmietanki lub mleka w ktorym wymieszaj a
tak,aby nie bylo grudek troszkę mąki, posol, popieprz i pomaguj- gotowe, inka21
Dzięki, właśnie tak sobie wyobrażałam robienie sosiku, ale musiałam się upewnić, tylko zapomniałabym dodać kostkę rosołową. Zresztą na "pierwsze" robię właśnie rosół, więc odleję trochę i dodam do sosu.