Forum

Powitalnia i życzeniodajnia

kochanej ince 21 rocznica ślubu

• Autor: kamaxyz Data: 2005-09-20 15:44:04

To nic, że jutro ten piękny słoneczny wymarzony dzień jaki wydarzył się 20 Lat temu 21.09.1985r,który otworzył Tobie nowy niezapisany rozdział księgi życia Twego wymarzonego życia, przy boku ukochanej osoby

ale już dziś mój kochany

Ineczko Kochana Tobie i dla Twego męża składam najserdeczniejsze życzenia
    STO NASTĘPNYCH 20 LECI z OKAZJI JUBIELEUSZU ŚLUBU

Żyjcie w zdrowiu w szczęściu i radości
    niech smutek nigdy nie zagości
    nich Wam słoneczko rozjaśnia ciemne horyzonty

Ewelinko Kochana
    wspomnij sobie jutro z rana
    jak 20 Lat temu drżąca i nieśmiała
    na ślubny kobierzec iść chciałaś

Życzę Miłości
    Życzę szczęścia i rogu obfitości
    życzę czego Tylko byś sobie życzyć chciała
    z dzieci, a póżniej z wnucząt pociechę miała

Całuski proszę przyjąć od kamy

NIECH WAM GWIAZDKA POMYŚLNOŚCI NIGDY NIE ZAGAŚNIE!!!!!!!

• Autor: Duniasza Data: 2005-09-20 20:48:24

STO LAT, STO LAT, NIECH ŻYJĄ ŻYJĄ NAM....

DUNIASZA I FIEDOTOW

• Autor: dorota40 Data: 2005-09-20 21:57:22

Szczęśliwej podróży
    Do kolejnych Jubileuszy!
    Niech dobry los się kłania w pas...
    Sto lat, sto lat jeszcze raz!

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO ŻYCZY WAM DOROTA40

• Autor: inka Data: 2005-09-20 22:24:17

Prawdziwa miłość nie wyczerpuje się nigdy
    Im więcej dajesz, tym więcej Ci jej zostaje - długich, szczęśliwych i spokojnie spędzanych lat życzą Wam Irka i Krystian

• Autor: tina Data: 2005-09-20 22:43:34

Żyjcie w zgodzie z innymi, rozumiejcie ich, twórzcie rodzinę, siejcie wokół siebie miłość, by potem zbierać żniwo miłości.
    Z najlepszymi życzeniami szczęścia, radości i miłości życzy tina

• Autor: madzina Data: 2005-09-21 09:09:22

Z tak pięknej okazji!!
    Życzę dużo wzajemnej miłości dużo wyrozumiałości dużo wspólnych wjazdów w różne strony świata i wygranej w lotto życzy madzina!!!pozdrawiam gorąco !!!

• Autor: kikaGD Data: 2005-09-21 09:40:54

Do tak pięknych życzeń można się już tylko dołączyć. 100 lat w pożyciu małżeńskim.

• Autor: rynia2 Data: 2005-09-21 10:18:29

Wszystkiego najlepszego z okazji Rocznicy Ślubu.Jak najdłuższego pożycia małżeńskiego.

• Autor: ekkore Data: 2005-09-21 11:30:01

Wszystkiego najlepszego na dalszej drodze życia! Wytrwajcie jak najdłużej - przed Wami srebrne, złote i platynowe wesele!!! A na codzień mnóstwo miłości, zrozumienia, pomocy wzajemnej w sprawach wielkich i małych i wzajemnej akceptacji, szczególnie wad tkwiących w drugiej osobie

• Autor: Stella Data: 2005-09-21 13:21:26

Wszystkiego najlepszego dużo szczesliwych chwil i nastepnych jubileuszy.Spełnienia wszystkich planów i radosci z każdego dnia.ZDROWIA,zdrowia i słodyczy STENIA zyczy.

• Autor: Mandaryna Data: 2005-09-21 13:51:21

Dużo szcześcia i samych słonecznych dni z okazji tak wspaniałego święta

• Autor: inka21 Data: 2005-09-21 15:32:38

Moi mili muszę się z wami podzielić moim szczęściem:Dzisiaj mija 20 rocznica mojego ślubu ! Tak szybko przeleciał ten czas- patrzę na moje zdjęcie ślubne i zastanawiam się Dlaczego dostałam od losu tak wiele :Kochany i kochający mnie, sprawiedliwy nade wszystko i uczciwy mąż, dobry ojciec, dla dobra swoich dzieci gotów  poświęcić wszystko….,  Patrzę  w to zdjęcie i pamiętam jak dziś- każdą sekundę tamtego dnia, roztkliwiam się Ale jednocześnie cieszę z tego ,że dane mi jest spędzać te wszystkie dni u swego boku mając Marka,Dzisiaj  jestem mu wdzięczna za to ,że w chwilach mniejszych lub większych burz zawsze kierował się rozumem ,a nie emocjami, za to, że zawsze potrafił te burze rozgromić. A Wam moi kochani życzę  również dużo miłości w waszym zyciu, oraz dziękuję wszystkim za życzenia i pamięć , a kamie za tak miły mi post, a szczególnie za życzenia wysłane mi do domu – jestem szczęśliwa Basiu ,że jesteś moją przyjaciółką   .Rozmarzona inka21

• Autor: marinik Data: 2005-09-22 07:47:23

Brawo !!!!!!!
    i SIUP - za kolejne dwudziestki.
    :)))))

Przejdź do pełnej wersji serwisu