To nic, że jutro ten piękny słoneczny wymarzony dzień jaki wydarzył się 20 Lat temu 21.09.1985r,który otworzył Tobie nowy niezapisany rozdział księgi życia Twego wymarzonego życia, przy boku ukochanej osoby
ale już dziś mój kochany
Ineczko Kochana Tobie i dla Twego męża składam najserdeczniejsze życzenia STO NASTĘPNYCH 20 LECI z OKAZJI JUBIELEUSZU ŚLUBU
Żyjcie w zdrowiu w szczęściu i radości niech smutek nigdy nie zagości nich Wam słoneczko rozjaśnia ciemne horyzonty
Ewelinko Kochana wspomnij sobie jutro z rana jak 20 Lat temu drżąca i nieśmiała na ślubny kobierzec iść chciałaś
Życzę Miłości Życzę szczęścia i rogu obfitości życzę czego Tylko byś sobie życzyć chciała z dzieci, a póżniej z wnucząt pociechę miała
Całuski proszę przyjąć od kamy
NIECH WAM GWIAZDKA POMYŚLNOŚCI NIGDY NIE ZAGAŚNIE!!!!!!!
Prawdziwa miłość nie wyczerpuje się nigdy Im więcej dajesz, tym więcej Ci jej zostaje - długich, szczęśliwych i spokojnie spędzanych lat życzą Wam Irka i Krystian
Żyjcie w zgodzie z innymi, rozumiejcie ich, twórzcie rodzinę, siejcie wokół siebie miłość, by potem zbierać żniwo miłości. Z najlepszymi życzeniami szczęścia, radości i miłości życzy tina
Z tak pięknej okazji!! Życzę dużo wzajemnej miłości dużo wyrozumiałości dużo wspólnych wjazdów w różne strony świata i wygranej w lotto życzy madzina!!!pozdrawiam gorąco !!!
Wszystkiego najlepszego na dalszej drodze życia! Wytrwajcie jak najdłużej - przed Wami srebrne, złote i platynowe wesele!!! A na codzień mnóstwo miłości, zrozumienia, pomocy wzajemnej w sprawach wielkich i małych i wzajemnej akceptacji, szczególnie wad tkwiących w drugiej osobie
Wszystkiego najlepszego dużo szczesliwych chwil i nastepnych jubileuszy.Spełnienia wszystkich planów i radosci z każdego dnia.ZDROWIA,zdrowia i słodyczy STENIA zyczy.
Moi mili muszę się z wami podzielić moim szczęściem:Dzisiaj mija 20 rocznica mojego ślubu ! Tak szybko przeleciał ten czas- patrzę na moje zdjęcie ślubne i zastanawiam się Dlaczego dostałam od losu tak wiele :Kochany i kochający mnie, sprawiedliwy nade wszystko i uczciwy mąż, dobry ojciec, dla dobra swoich dzieci gotów poświęcić wszystko…., Patrzę w to zdjęcie i pamiętam jak dziś- każdą sekundę tamtego dnia, roztkliwiam się Ale jednocześnie cieszę z tego ,że dane mi jest spędzać te wszystkie dni u swego boku mając Marka,Dzisiaj jestem mu wdzięczna za to ,że w chwilach mniejszych lub większych burz zawsze kierował się rozumem ,a nie emocjami, za to, że zawsze potrafił te burze rozgromić. A Wam moi kochani życzę również dużo miłości w waszym zyciu, oraz dziękuję wszystkim za życzenia i pamięć , a kamie za tak miły mi post, a szczególnie za życzenia wysłane mi do domu – jestem szczęśliwa Basiu ,że jesteś moją przyjaciółką .Rozmarzona inka21
To nic, że jutro ten piękny słoneczny wymarzony dzień jaki wydarzył się 20 Lat temu 21.09.1985r,który otworzył Tobie nowy niezapisany rozdział księgi życia Twego wymarzonego życia, przy boku ukochanej osoby
mój kochany

ale już dziś
Ineczko Kochana Tobie i dla Twego męża składam najserdeczniejsze życzenia
STO NASTĘPNYCH 20 LECI z OKAZJI JUBIELEUSZU ŚLUBU
Żyjcie w zdrowiu w szczęściu i radości
niech smutek nigdy nie zagości
nich Wam słoneczko rozjaśnia ciemne horyzonty
Ewelinko Kochana
wspomnij sobie jutro z rana
jak 20 Lat temu drżąca i nieśmiała
na ślubny kobierzec iść chciałaś
Życzę Miłości
Życzę szczęścia i rogu obfitości
życzę czego Tylko byś sobie życzyć chciała
z dzieci, a póżniej z wnucząt pociechę miała
Całuski proszę przyjąć od kamy
NIECH WAM GWIAZDKA POMYŚLNOŚCI NIGDY NIE ZAGAŚNIE!!!!!!!
STO LAT, STO LAT, NIECH ŻYJĄ ŻYJĄ NAM....
DUNIASZA I FIEDOTOW
Szczęśliwej podróży

Do kolejnych Jubileuszy!
Niech dobry los się kłania w pas...
Sto lat, sto lat jeszcze raz!
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO ŻYCZY WAM DOROTA40
Prawdziwa miłość nie wyczerpuje się nigdy
Im więcej dajesz, tym więcej Ci jej zostaje - długich, szczęśliwych i spokojnie spędzanych lat życzą Wam Irka i Krystian
Żyjcie w zgodzie z innymi, rozumiejcie ich, twórzcie rodzinę, siejcie wokół siebie miłość, by potem zbierać żniwo miłości.
Z najlepszymi życzeniami szczęścia, radości i miłości życzy tina
Z tak pięknej okazji!!
dużo wyrozumiałości
dużo wspólnych wjazdów w różne strony świata
i wygranej w lotto
życzy madzina!!!pozdrawiam gorąco !!!
Życzę dużo wzajemnej miłości
Do tak pięknych życzeń można się już tylko dołączyć. 100 lat w pożyciu małżeńskim.
Wszystkiego najlepszego z okazji Rocznicy Ślubu.Jak najdłuższego pożycia małżeńskiego.
Wszystkiego najlepszego na dalszej drodze życia! Wytrwajcie jak najdłużej - przed Wami srebrne, złote i platynowe wesele!!! A na codzień mnóstwo miłości, zrozumienia, pomocy wzajemnej w sprawach wielkich i małych i wzajemnej akceptacji, szczególnie wad tkwiących w drugiej osobie
Wszystkiego najlepszego dużo szczesliwych chwil i
nastepnych jubileuszy.Spełnienia wszystkich planów i radosci z każdego dnia.ZDROWIA,zdrowia i słodyczy STENIA zyczy.
Moi mili muszę się z wami podzielić moim szczęściem:Dzisiaj mija 20 rocznica mojego ślubu ! Tak szybko przeleciał ten czas- patrzę na moje zdjęcie ślubne i zastanawiam się Dlaczego dostałam od losu tak wiele :Kochany i kochający mnie, sprawiedliwy nade wszystko i uczciwy mąż, dobry ojciec, dla dobra swoich dzieci gotów poświęcić wszystko…., Patrzę w to zdjęcie i pamiętam jak dziś- każdą sekundę tamtego dnia, roztkliwiam się Ale jednocześnie cieszę z tego ,że dane mi jest spędzać te wszystkie dni u swego boku mając Marka,Dzisiaj jestem mu wdzięczna za to ,że w chwilach mniejszych lub większych burz zawsze kierował się rozumem ,a nie emocjami, za to, że zawsze potrafił te burze rozgromić. A Wam moi kochani życzę również dużo miłości w waszym zyciu, oraz dziękuję wszystkim za życzenia i pamięć , a kamie za tak miły mi post, a szczególnie za życzenia wysłane mi do domu – jestem szczęśliwa Basiu ,że jesteś moją przyjaciółką .Rozmarzona inka21
Brawo !!!!!!!
i SIUP - za kolejne dwudziestki.
:)))))