Kurcze mam dzisiaj dużo czasu jestem na dyżurze przęglądam posty wpisuje się tam, gdzie miałam zaległości i wyobraźcie sobie ogarnęła nagle mnie wielka zadrość!!!!!! w jakiś niewidzialny sposób łączą się jak to nazywa agulina ludziki rozmawiają pozdrawiaja się z tych samych stron !!!! zaobserwowałam najbardziej ze sobą trzyma Śląsk i tak trzymać!!!!!!! szkoda,że nie było mnie razem z Wami Czy ktoś jest z Ełku, Białostoku, Suwałk Augustowa Gołdapi Giżycka a może z Moniek odezwijcie się bracia i siostry!!!!!! Wielkiego Źarcia hihihihi, mam sympatię wielką do Łodzioan też proszę odezwijcie się
Irenko tak mi przykro tak mi przykro, ale sercem jestem z Tobą, wiem co to znaczy stracić osobę drogą sercu pozdrawiam inuś usmiechnij się chociaż troszeczkę proszę smutna też kama
Kurcze mam dzisiaj dużo czasu jestem na dyżurze przęglądam posty wpisuje się tam, gdzie miałam zaległości
i wyobraźcie sobie ogarnęła nagle mnie wielka zadrość!!!!!!
w jakiś niewidzialny sposób łączą się jak to nazywa agulina ludziki rozmawiają pozdrawiaja się z tych samych stron !!!!
zaobserwowałam najbardziej ze sobą trzyma Śląsk i tak trzymać!!!!!!! szkoda,że nie było mnie razem z Wami
Czy ktoś jest z Ełku, Białostoku, Suwałk Augustowa Gołdapi Giżycka a może z Moniek
odezwijcie się bracia i siostry!!!!!! Wielkiego Źarcia hihihihi,
mam sympatię wielką do Łodzioan też proszę odezwijcie się
Białegostoku zrobiłam błąd pisząc Białostoku przepraszam
kamaxyz
oj kamuś - Giżycko! piękna kraina jezior - nieraz byłam w tych stronach jak żył mój brat , bo mieszkał właśnie w Giżycku -zasmucona irenka
Irenko tak mi przykro tak mi przykro, ale sercem jestem z Tobą, wiem co to znaczy stracić osobę drogą sercu
pozdrawiam inuś usmiechnij się chociaż troszeczkę proszę
smutna też kama
Jako prawie łodzianka odzywam się . Pozdrawiam.
Ja tez mieszkam niedaleko Łodzi. Pozdrawiam