Z powodu braku żarłoczków na czacie i niemożności wygadania się pytam co dziś gotujecie na obiad? Ja dla siebie i swojego mężusia gotuję kapuśniak z kiszonej kapusty i do tego okraszone kartofelki.Dla moich wybrednych dzieci- spagetti z sosem.Kapuśniaczku dawno u nas nie było i mam ogromną ochotę na niego-własnie czuję zapach roznoszący się w calym domu.Slinka cieknie....Wasze wypowiedzi mogą dać mi pomysł co ugotować w najbliższych dniach.Pozdrawiam.
Z powodu braku żarłoczków na czacie i niemożności wygadania się pytam co dziś gotujecie na obiad?
Ja dla siebie i swojego mężusia gotuję kapuśniak z kiszonej kapusty i do tego okraszone kartofelki.Dla moich wybrednych dzieci-
spagetti z sosem.Kapuśniaczku dawno u nas nie było i mam ogromną ochotę na niego-własnie czuję zapach roznoszący się w calym domu.Slinka cieknie....Wasze wypowiedzi mogą dać mi pomysł co ugotować w najbliższych dniach.Pozdrawiam.
ja dziś serwuję pizzę borgii i zupkę pomidorową na zasmażąnych na maśle pomidorach z dodatkiem bazylii, pozdrawiam,inka21
No, no... ta zupka pomidorowa mnie kusi. Jest do niej jakiś przepis?
Zupka pomidorowa owszem.....ale mój kapuśniaczek uhmmmmmmmm.........Ale pachnie hahaha.