Forum

Rozmowy wolne i frywolne

Anginek odezwij się!

  • Autor: dorota40 Data: 2005-09-30 08:24:56

    Chcę porozmawiać o ''''''krówce!

  • Autor: dorota40 Data: 2005-09-30 08:29:27

    Mam pytania.
    1.Czy chodzi tu o maslo prawdziwe?i czy jest konieczne,bo ja często używam "kasi"?masło występuje w przepisie w pieczeniu i w masie krówkowej.
    2.Margaryna twarda to jaka?
    3.budynie toffi to jakiej firmy?
    4.te krówki to jakiej firmy?
    5.orzeszki ziemne niesolone też jakiej firmy?
    6.Czy koniecznie muszę piec w tortownicy?
    7.czy dobrze zrozumialam,że smarujemy masą krówkową tylko jeden placek?
    Dziękuję za odpowiedz.

  • Autor: dorota40 Data: 2005-09-30 21:06:14

    Bardzo dziękuje za wyczerpującą odpowiedz.Pozdrawiam.

Przejdź do pełnej wersji serwisu