Mam pytania. 1.Czy chodzi tu o maslo prawdziwe?i czy jest konieczne,bo ja często używam "kasi"?masło występuje w przepisie w pieczeniu i w masie krówkowej. 2.Margaryna twarda to jaka? 3.budynie toffi to jakiej firmy? 4.te krówki to jakiej firmy? 5.orzeszki ziemne niesolone też jakiej firmy? 6.Czy koniecznie muszę piec w tortownicy? 7.czy dobrze zrozumialam,że smarujemy masą krówkową tylko jeden placek? Dziękuję za odpowiedz.
Chcę porozmawiać o ''''''krówce!
Mam pytania.
1.Czy chodzi tu o maslo prawdziwe?i czy jest konieczne,bo ja często używam "kasi"?masło występuje w przepisie w pieczeniu i w masie krówkowej.
2.Margaryna twarda to jaka?
3.budynie toffi to jakiej firmy?
4.te krówki to jakiej firmy?
5.orzeszki ziemne niesolone też jakiej firmy?
6.Czy koniecznie muszę piec w tortownicy?
7.czy dobrze zrozumialam,że smarujemy masą krówkową tylko jeden placek?
Dziękuję za odpowiedz.
Bardzo dziękuje za wyczerpującą odpowiedz.Pozdrawiam.