A jakie wrażenia przywiozła moja imienniczka?-Napewno wspaniałe. Super.Spogladam z zazdrością(ale pozytywną,nie zawistną) Serdeczne buziaki i uściski dla Ciebie Gieniu i dla Agi:)))
Ifasiu, pozdrow Core od kolezanki, ktora w 2002 tez byla na Gran Canarii, spiekla sie na tamtym sloneczku i potem robila sobie oklady z jogurtu naturalnego Ale i tak bylo jej przecudownie :)))) W przyszlym roku (poza sezonem, bo mniej turystow) mam zamiar zwiedzic kolejna z tych wysp - tym razem Lanzarote - jesli czas i fundusze pozwola ... na szczescie z Irlandii troszke blizej. Pozdrawiam Mame i Corke Mrru
Moja Agnieszka na Gran Canaria!!
A jakie wrażenia przywiozła moja imienniczka?-Napewno wspaniałe.
Super.Spogladam z zazdrością(ale pozytywną,nie zawistną)
Serdeczne buziaki i uściski dla Ciebie Gieniu i dla Agi:)))
Ifasiu,
pozdrow Core od kolezanki, ktora w 2002 tez byla na Gran Canarii, spiekla sie na tamtym sloneczku i potem robila sobie oklady z jogurtu naturalnego Ale i tak bylo jej przecudownie :))))
W przyszlym roku (poza sezonem, bo mniej turystow) mam zamiar zwiedzic kolejna z tych wysp - tym razem Lanzarote - jesli czas i fundusze pozwola ... na szczescie z Irlandii troszke blizej.
Pozdrawiam Mame i Corke
Mrru
A czy to nie na Nią odddawaliśmy nasze głosy w konkursie???
piekne zdjęcia , pozazdrościc widokow i przeżyc, p.s. kurde czy mnie nikt na taka wycieczkę nie zaprosi? inka21
ineczko gratuluje udanych wakacji i zycze aby bylo ich coraz wiecej :):):)no i oczywiscie nie tylko na wakacjach zycze nieustannegoola i grzes
Dziękuję z imieni Córki i mojm,till tak właśnie to na nią głosowaliście jeszcze raz dzięki!!!