Wyglada na kamyszki, ale pomiędzy nimi chyba jakieś żyjątko jest - łypie okiem - na wysokości środka szerokości i ok 1/3 długości mierząc od lewej strony.
Tak sobie siedze i przyglądam sie temu zdjęciu i mam coraz większe przekonanie, że to jest jednak zdjęcie z akwarium i widac tam glonojada zakopanego w żwirku... hmmm czyżbym za długo patrzyła??
To będzie zagadka dwu częściowa. Pierwsza część zapewne będzie dla was banalna, ale druga ...
Co to jest?
pozdrawiam
Pampas
Może to ikra lub skrzek?
wg mnie- zwir, lub piasek
Tak samo jak marinikowi kojarzy mi się to z piaskiem albo żwirkiem , takim jaki daje się na dno akwarium.
kamienie
Wyglada na kamyszki, ale pomiędzy nimi chyba jakieś żyjątko jest - łypie okiem - na wysokości środka szerokości i ok 1/3 długości mierząc od lewej strony.
Może jakaś rybka zagrzebana w żwirku
hmmm - wygląda , że to ikra? wprawdzie żyjątka tam nie widzę ( mam za slabe okulary) - Pampas zdradź nam co to jest? - irenka
Tak sobie siedze i przyglądam sie temu zdjęciu i mam coraz większe przekonanie, że to jest jednak zdjęcie z akwarium i widac tam glonojada zakopanego w żwirku... hmmm czyżbym za długo patrzyła??
to taka rybka która czyści szybki w akwarium, tak sie fajnie przykleja do szyby, ma pysk jak przyssawka
Nie mam w pracy żadnego programu graficznego niestety