To ja, witajcie Kochani. Wczoraj byliśmy na usg, to już połowa ciąży, jak ten czas mija, no i lekarz powiedział, że zagnieździła mi się w brzusiu Majunia. Z dzidzią wszystko w porządku, wszystko ma na swoim miejscu, serducho ok, waży na ten moment 400 gram, moje sprawy łożyskowe i szyjkowe też ok. Także się cieszę, no i ta laseczka hihi. No zobaczy się jeszcze w lutym ale facet ponoć jest nieomylny. Zawiedziona jestem tylko trochę bo się nie napatrzyałam na maleństwo a tak bardzo czekałam, mam co prawda nagrane na kasecie ale co z tego jeśłi całe badanie trwało raptem parę minutek. Nic to, przeżyję jakoś a napatrze się jak już urodzę. No to tyle, chciałam się z Wami podzielić tą wiadomościa, pozdrawiam
ale radosna nowina dzisiejszego dnia! gratuluję i oczywiście pogłaskaj brzuszek rownież i od cioci Bazyliowej Kropki :) życze wspaniałego samopoczucia i samych radosnych "wewnętrznych" doznań
Dziękujemy za wszystkie miłe słowa, oczywiście pogłaskałam Majusię od cioteczek i wujaszków :-). Imię dla synka też mamy - Marcel, a dla córci obstawialismy kilka - Maja, Marta, Marcelina, Michalina i Martynka, no i Mateuszek wybrał imię sam dla siostry i tak zostanie.
To ja, witajcie Kochani.
Wczoraj byliśmy na usg, to już połowa ciąży, jak ten czas mija, no i lekarz powiedział, że zagnieździła mi się w brzusiu Majunia. Z dzidzią wszystko w porządku, wszystko ma na swoim miejscu, serducho ok, waży na ten moment 400 gram, moje sprawy łożyskowe i szyjkowe też ok. Także się cieszę, no i ta laseczka hihi. No zobaczy się jeszcze w lutym ale facet ponoć jest nieomylny.
Zawiedziona jestem tylko trochę bo się nie napatrzyałam na maleństwo a tak bardzo czekałam, mam co prawda nagrane na kasecie ale co z tego jeśłi całe badanie trwało raptem parę minutek. Nic to, przeżyję jakoś a napatrze się jak już urodzę.
No to tyle, chciałam się z Wami podzielić tą wiadomościa, pozdrawiam
Ja też gratuluję i trzymam kciuki za radosne i szczęśliwe rozwiązanie. Też mi się marzy napisać do Was kiedyś list o takiej treści... :-)
sie zagniezdzila - he he - dobre sobie.
Gtaruluje i 3mam kciuki za te pszczolke i matulke.
niech Majeczka rośnie sobie w brzuszku mamusi:))) zdążysz się jeszcze na nia napatrzeć , trzymam kciuki :)))
Gratulacje i jak najlepszego samopoczucia do końca. A napatrzeć się na pewno zdążysz. I nie raz będziesz miała dosyć...
ale radosna nowina dzisiejszego dnia! gratuluję i oczywiście pogłaskaj brzuszek rownież i od cioci Bazyliowej Kropki :)
życze wspaniałego samopoczucia i samych radosnych "wewnętrznych" doznań
Maja , ładnie ...trzymajcie się dziewczyny zdrowo. Podrawiam.
Gratuluję,piękne imię!Ale jednak na wszelki wypadek wybierz też dla chłopczyka...
Dziękujemy za wszystkie miłe słowa, oczywiście pogłaskałam Majusię od cioteczek i wujaszków :-). Imię dla synka też mamy - Marcel, a dla córci obstawialismy kilka - Maja, Marta, Marcelina, Michalina i Martynka, no i Mateuszek wybrał imię sam dla siostry i tak zostanie.
Gratuluję serdecznie.To piękne uczucie-macierzyństwo.
A pozdrów Majusię od Cioci Duniaszy i Wujka Fiedotowa.