Forum

Rozmowy wolne i frywolne

kto spotkał anioła????????

• Autor: kamaxyz Data: 2005-10-05 14:40:45

tak!!!!
    podzielę sie swoją refleksją
    Otóz kilka miesięcy temu, kiedy byłam prawie zdołowana przez los --/ psychika chwiała się lekko/ jeste m zantury wrodzoną optymistką i realnie stąpająca po ziemi,ale jednak miałam taki moment i w tym dla mnie ciężkiej próbie życiowej zjawił się ktoś!!!!
    osobiscie nie znam, ale znam Jej głos ujmująco kochany
    a było to tak???
    Pewnej nocy przyśniła mi się osoba, kobieta miła serdeczna
    była ubrana
    w białą długą sukienkę w ogromniaste czerwone maki!!!
    pamętam twarz
    i pamiętam co do mnie powiedziała
    "Basia jesteś małej wiary"(((.......))))!!
    od tamtego dnia właściwie od tamtej pamiętnej nocy
    zaczęłam bardziej patrzeć w siebie, zaczęłam dostrzegać u ludzi wszytko to czego do tej pory nie widziałam ,
    powstała we mnie wielka chęć ,żeby po mnie pozostało jak najwięcej !!!!dobroci i miłości, szacunku do siebie i do innych( wydaje mi się że ja miałam, a jednak !!) Teraz
    moją chęć do życia rozświetla potrzeba wsparcia siebie i innych -- bo tyle po nas pozostanie
    TO SPRAWIŁ ANIOŁ-anioł ze snu
    powtarzam nie znam osobiście, ale jest mi bliska i kochana przez moje skołatane serducho, czy o tym wie??może się domyśla,ale jak przeczyta mój wątek pewno domyśli się ,teraz często gaworzymy sobie przez telefon
    DZIĘKUJĘ!!!
    acha proszę podzielcie się- może na Waszej drodze stanął anioł!!!!!! a może nie zauważyłeś Go
    a może ... nie chcesz zauważyć GO

pozdrawiam serdecznie i zapraszam do dyskusji
    kamaxyz

• Autor: kucharkalitewska Data: 2005-10-05 14:48:50

Na mojej stanął,40 lat temu,gdy się urodziłam.Odszedł gdy miałam lat 16,ale wierzę ,że na mnie "tam" czeka i to mnie bardzo pociesza!

Przejdź do pełnej wersji serwisu