14-go pazdziernika w Olsztynie, z okazji 60-cio lecia, odbedzie sie zjazd absolwentow II-go Liceum im. Galczynskiego. Ja sie wybieram. Czy jest moze wsrod Was ktos, kto tez konczyl ta bude?
Oczywiscie ze tak. "Dawaj" komu zechcesz. W wydawnictwie Proszynski&Ska lezy maszynopis ksiazki, ktora ma sie ukazac w przyszlym roku, w ramach serii "encyklopedia gotowania". Tam bedzie ten przepis i jeszcze 69 innych. Ciekawostka jest to, ze ani jedna z receptur nie powtarza sie z tym co pokazywala Domowa Kawiarenka. Sa to same nowosci i mam nadzieje, ze sie spodobaja. Staram sie tam wniesc do polskich tradycji sporo swiezego wiatru w postaci zmiany nastawienia do konserwatynie pielegnowanego tematu, jakim sa desery. Pozdrowienia.
14-go pazdziernika w Olsztynie, z okazji 60-cio lecia, odbedzie sie zjazd absolwentow II-go Liceum im. Galczynskiego. Ja sie wybieram. Czy jest moze wsrod Was ktos, kto tez konczyl ta bude?
Oczywiscie ze tak. "Dawaj" komu zechcesz. W wydawnictwie Proszynski&Ska lezy maszynopis ksiazki, ktora ma sie ukazac w przyszlym roku, w ramach serii "encyklopedia gotowania". Tam bedzie ten przepis i jeszcze 69 innych. Ciekawostka jest to, ze ani jedna z receptur nie powtarza sie z tym co pokazywala Domowa Kawiarenka. Sa to same nowosci i mam nadzieje, ze sie spodobaja. Staram sie tam wniesc do polskich tradycji sporo swiezego wiatru w postaci zmiany nastawienia do konserwatynie pielegnowanego tematu, jakim sa desery.
Pozdrowienia.
1. witaj lubczyku. zagladaj do nas czesciej !!!!!!
2. borgiusiu - poprosze tez o babke :)))))