Pomysł podsunęła kiedyś jedna z osób z WŻ..., a się shoffixowi teraz przypomniało. Zapis: Kajecik Pampasowy >> oznaczenie: "to do" >> dopisek "Pilne!" >> tom: pierwszy >>data: luty 2005 >> strona: trzecia ;)
A tam stać powinno na pożółkłej już karcie:
Możliwość oznaczenia sobie jakimś kolorem przepisy użytkownika, którego nowości chcemy śledzić i będą one na ogólnej liście wyszczególnione tymże.
obok: Wkn = niebieskie; moje = zielone; inni = szare; dodać: "śledzeni" = jakiś wybrany przez nas kolor \/ /..\ ---o00- \-00o--- == shoffix ==
Jest, Pampasie, sprawa do załatwienia
Pomysł podsunęła kiedyś jedna z osób z WŻ..., a się shoffixowi teraz przypomniało. Zapis: Kajecik Pampasowy >> oznaczenie: "to do" >> dopisek "Pilne!" >> tom: pierwszy >>data: luty 2005 >> strona: trzecia ;)
A tam stać powinno na pożółkłej już karcie:
Możliwość oznaczenia sobie jakimś kolorem przepisy użytkownika, którego nowości chcemy śledzić i będą one na ogólnej liście wyszczególnione tymże.
obok: Wkn = niebieskie; moje = zielone; inni = szare;
dodać: "śledzeni" = jakiś wybrany przez nas kolor
\/
/..\
---o00- \-00o---
== shoffix ==
Czy to ma tylko polegać na oznaczniu innym kolorem przepisów "ulubionych autorów"?
tak to wówczas zrozumiałem z naszej romowy. Chyba że masz jeszcze jakiś pomysł udoskonalenia?
pozdrawiam,
shiludek
\/
/..\
---o00- \-00o---
== shoffix ==