Piekne jesienne kolorki - a do tego ładny, zadbany ogródeczek :) bardzo mi się podoba - chętnie napiłabym się kawki na takim ogródku podczas pięknego i słonecznego poranka :) bazylijka
pięknie zadbany ten twój domek, jegootoczenie i jaki piękny żywoplot! pewnie to taki dom ,w ktorym możesz mieszkac na stale? ja mam dzialkę i mini domeczek - niestety służy nam od wiosny do jesieni, w zimie nie nadaje się do zamieszkania a wygląda tak:
w tym roku na znak żaloby nie ma kwiatow na tarasie i przy oknach, a to szare cudo co tam widzicie to dobudowany przedpokoj, jeszcze nie wykończony(przymrożcie na to oko, co?) a to już w skalniaczku- cudaczek i kwiatki to na tyle tego pokazywania:), pozdrawiam milóśnikow przyrody, inka21
Ineczko!!!
A działeczka suuuper , aż sie chce poodpoczywać przed domkiem .Podoba mi się jest inna niż wszyskie jakie widziałam.Pozdrawiam Cię gorąco madzina!!!
PAMPASIE mam prośbę - czy moj tutaj dopisek możesz wymazać ?, ja utworzyląm wlasny post i nie chcialabym się wchrzaniac stelli w jej post , bo to nie w moim stylu, a poza tym tu powinny sie znależc uwagi (pozytywne:)) i komentarze dla niej i jej chatki , niestety zbyt późno dojrzałam swoj błąd i nie potrafię sama go zlikwidowac, dziękuję inka21
Użytkownik inka21 napisał w wiadomości: > PAMPASIE mam prośbę - czy moj tutaj dopisek możesz wymazać ?, ja utworzyląm > wlasny post i nie chcialabym się wchrzaniac stelli w jej post , bo to nie w > moim stylu, a poza tym tu powinny sie znależc uwagi (pozytywne:)) i > komentarze dla niej i jej chatki , niestety zbyt późno dojrzałam swoj błąd i > nie potrafię sama go zlikwidowac, dziękuję inka21
Właśnie pisząc na twoim poście znalazłam się tutaj.
Nic nie pozostaje jak tylko pozazdrościć tak pięknego otoczenia Inko. Domek i okolica wyglądają przepięknie. POZDRAWIAM. Stelli domek też pięknie zarośnięty.
fajowa ta działeczka i cały domeczek też :) widze tutaj może nawet miejsce na kolejną imprezkę żarłowiczów hahhaah bardzo lubię takie zadbane miejsca, kiedy to właściciele troszczą się o swój dobytek i okolicę :) bazylia
fajowa ta działeczka i cały domeczek też :) widze tutaj może nawet miejsce na kolejną imprezkę żarłowiczów hahhaah bardzo lubię takie zadbane miejsca, kiedy to właściciele troszczą się o swój dobytek i okolicę :) bazylia
A to ja Mój domek jesienią
Bardzo lubię jesień. Pozdrawiam Stella.
Piekne jesienne kolorki - a do tego ładny, zadbany ogródeczek :)
bardzo mi się podoba - chętnie napiłabym się kawki na takim ogródku podczas pięknego i słonecznego poranka :)
bazylijka
No super ! Tylko podziwiać. Och ! Marzył mi się kiedyś mały domek....
jasia
Śliczny domek i jeszcze piękniejszy ogród. Bardzo mi sie podoba.
Masz piekny dom, a do tego ten ogród.....poezja.
Ja marzę o tym by kiedys miec taki domek i wynieść sie z tych szarych blokowisk
pięknie zadbany ten twój domek, jegootoczenie i jaki piękny żywoplot! pewnie to taki dom ,w ktorym możesz mieszkac na stale? ja mam dzialkę i mini domeczek - niestety służy nam od wiosny do jesieni, w zimie nie nadaje się do zamieszkania a wygląda tak:
w tym roku na znak żaloby nie ma kwiatow na tarasie i przy oknach, a to szare cudo co tam widzicie to dobudowany przedpokoj, jeszcze nie wykończony(przymrożcie na to oko, co?)
a to już w skalniaczku- cudaczek i kwiatki
to na tyle tego pokazywania:), pozdrawiam milóśnikow przyrody, inka21
szczęka mi opadła - cudeńko gratuluje Inuś pomysłu wytrwałości w urządzaniu no i jestem pod wrażeniem
kamusia
Ineczko!!! A działeczka suuuper , aż sie chce poodpoczywać przed domkiem .Podoba mi się jest inna niż wszyskie jakie widziałam.Pozdrawiam Cię gorąco madzina!!!
PAMPASIE mam prośbę - czy moj tutaj dopisek możesz wymazać ?, ja utworzyląm wlasny post i nie chcialabym się wchrzaniac stelli w jej post , bo to nie w moim stylu, a poza tym tu powinny sie znależc uwagi (pozytywne:)) i komentarze dla niej i jej chatki , niestety zbyt późno dojrzałam swoj błąd i nie potrafię sama go zlikwidowac, dziękuję inka21
Użytkownik inka21 napisał w wiadomości:
> PAMPASIE mam prośbę - czy moj tutaj dopisek możesz wymazać ?, ja utworzyląm
> wlasny post i nie chcialabym się wchrzaniac stelli w jej post , bo to nie w
> moim stylu, a poza tym tu powinny sie znależc uwagi (pozytywne:)) i
> komentarze dla niej i jej chatki , niestety zbyt późno dojrzałam swoj błąd i
> nie potrafię sama go zlikwidowac, dziękuję inka21
Właśnie pisząc na twoim poście znalazłam się tutaj.
Nic nie pozostaje jak tylko pozazdrościć tak pięknego otoczenia Inko.
Domek i okolica wyglądają przepięknie.
POZDRAWIAM.
Stelli domek też pięknie zarośnięty.
Inka piekny ten domek ,jestem pod wrażeniem!I wszystko wokół też!
fajowa ta działeczka i cały domeczek też :)
widze tutaj może nawet miejsce na kolejną imprezkę żarłowiczów hahhaah
bardzo lubię takie zadbane miejsca, kiedy to właściciele troszczą się o swój dobytek i okolicę :)
bazylia
fajowa ta działeczka i cały domeczek też :)
widze tutaj może nawet miejsce na kolejną imprezkę żarłowiczów hahhaah
bardzo lubię takie zadbane miejsca, kiedy to właściciele troszczą się o swój dobytek i okolicę :)
bazylia
I masz rację, że się chwalisz bo jest czym. Piękna działeczka i domek. Gratuluję.
Myślę że na drugi rok z kwiatami będzie nie do opisania.
Och jak bym chciała mieć taką działkę.
Może pogadamy o sprzedaży ??????????
Pozdrawiam
Stella ! masz piękny domek do pozazdroszczenia i ogród ciekawy , a zarazem do twarzy Ci w kolorowym bluszczu .Pozdrawiam madzina!!
pięknie, cudnie, slicznie:) a nasza Stella jaka ładna w tym okienku:)
Stella piękny domek i ogródek,a już nie mówiąc ty w tym okienku jak malowana!!!! jest czego zazdroąxić!!!!pozdrawiam serdecznie Gienia!!
Stella - pięknie - milo Cie poznać - bluszcz jesienią jest piękny , komu się chcialo tak ładnie przycinać żywopłot? - irenka
oba miejsca sa urokliwe. Pozazdroscic !!!!!
Dziękuje za miłe słowa. Ogrodem zajmujemy sie razem, a mąż przycina żywopłoty. Mieszkamy w tym domku juz 20 lat. Pozdrawiam Stenia.