Dzisiaj byłam u lekarza, maluszek bardzo sie wiercił i kręcił, a lekarz stwierdził jego wiek na 13 tydzień i 3-ci dzień, hmmm końcówka pierwszego trymestru a mnie się dopiero teraz nasiliły mdłości, wcześniej bywały sporadycznie, a teraz są każdego dnia. Już teraz wszytsko jest ok jeżeli chodzi o te problemy które miałam wcześniej, więc tak teraz trzymać. Pozdrawiam Aga
mnie z córką męczyło do samego porodu. Sąsiadka smażyła kotlety a ja składałam samokrytykę w toalecie - hehe. nawet w trakcie skurczy zbierało mi się..
Dzisiaj byłam u lekarza, maluszek bardzo sie wiercił i kręcił, a lekarz stwierdził jego wiek na 13 tydzień i 3-ci dzień, hmmm końcówka pierwszego trymestru a mnie się dopiero teraz nasiliły mdłości, wcześniej bywały sporadycznie, a teraz są każdego dnia.
Już teraz wszytsko jest ok jeżeli chodzi o te problemy które miałam wcześniej, więc tak teraz trzymać.
Pozdrawiam
Aga
mnie z córką męczyło do samego porodu. Sąsiadka smażyła kotlety a ja składałam samokrytykę w toalecie - hehe. nawet w trakcie skurczy zbierało mi się..
ja mam dwoje dzieci, ale w zasadzie z żadnym nie odczuwałam mdłości, gratuluję dzidziusia i życzę dużo zdrówka.
ja mam dwoje dzieci, ale w zasadzie z żadym nie podczuwałam mdłości, gratuluję dzidziusia i życzę duża zdrówka.
oj jak se przypomne ciąże z Amelką brrrrrrrrrr mdłości, mdłości, mdłości........ale czego to kobieta nie wytrzyma dla własnego dziecka....
A jak Kolega Dzidziuś będzie się nazywać?
zadnych mdlosci nie mialem he he.
Użytkownik marinik napisał w wiadomości:
> zadnych mdlosci nie mialem he he.
Chciałabym widzieć poród mężczyzny i jak liczne wtedy były by rodziny.
Jak ten czas leci. Już niedługo poczujesz maleństwo :) tak w okolicy 16-18 tygodnia może byc troche wcześniej :D
Klio
~(*_*)~