Forum

Galeria

Pierwsze urodziny Amelki:))

• Autor: jolus Data: 2005-10-17 17:27:28

Amelka ma juz skończony roczek!! Oto kilka fotek z imprezy urodzinowej....

tort nie jest moim dziełem, piekła go moja koleżanka z pracy

Amelka w lekkim szoku....

przy pomocy mamusi świeczka została zdmuchnięta...

Amelka jest bardzo samodzielna...

chytra też nie jest...chętnie dzieli się tortem:))

z zainteresowaniem ogląda swoje prezenty..    

Amelka rockendrolowiec:)) to prezent od wujka , który jest gitarzystą w zespole "INNI":)))

Amelka tancerka:))) niestety samodzielnie jeszcze nie chodzi , ale ma czas:))

sto lat, sto lat...... widać już zmęczenie u mojej córeczki :)))

• Autor: till Data: 2005-10-17 17:38:13

Jolus, wszystko pięknie , ale tego tortu to jednak chyba nie powinna zajadać po niedawnych sensacjach....wiem , czepiam się.
     Mela wygląda czarująco , impreza na 102 , czemu nas tam nie było????
    Poza tym tak się zastanawiam co powie Sho na tort z zająca?
    Pozdrawiam i jeszcze raz całuski od Barbiny i Anulinki.

• Autor: shoffix Data: 2005-10-17 18:20:03

Użytkownik till napisał w wiadomości:
    > Poza tym tak się zastanawiam co powie Sho na tort z zająca?

A co mam powiedzieć? Też tam byłem i ze smakiem mniodek piłem

pozdrawiam,
    shiludek
    \/
    /..\
    ---o00- \-00o---
    == shoffix ==

• Autor: jolus Data: 2005-10-17 18:06:07

zapomnialam wstawić zdjecia Amelki z rodzeństwem....

• Autor: ekkore Data: 2005-10-17 18:27:13

super zdjęcia - a łysolka znam - mojej Marcie też wyrosły z opóźnieniem (choć urodziła się z czarną szopą, ale jakoś wyszła)

• Autor: till Data: 2005-10-17 19:26:24

Cała trójka jest imponująca , podziwiam Cię , Jolus , potrójna Matko Polko. Kawał dobrej roboty.
    Co do  czarnych łysolków- Anulinka tez urodziła się jako brunetka , potem nastąpił niespodziewany zwrot kolorystyczny i teraz jesteśmy w tonacji mandarynkowej ( czytaj- jest wściekle ruda). I po co ja w tej ciąży tak gorliwie oglądałam Anię z Zielonego Wzgórza???Pozdrawiam 

• Autor: ekkore Data: 2005-10-17 21:03:04

Super kolor - znam z autopsji (choć po latach trwałych wściekły gdzieś uciekł). Nie żałuj jej marchewek, rudzielców, rudych lisków i wiewiórek w domu wtedy nie będzie odbierała na zewnatrz jako dokuczanie (choć w dzisiejszych malowniczych czasach dzieci do koloru nie przywiązują wagi)

• Autor: dorota40 Data: 2005-10-17 21:55:59

Śliczna dziewczynka!Sto lat i moc buziaczkow od wż ciotki!

• Autor: inka Data: 2005-10-17 22:07:59

Jaka wspaniała impreza - czas tak szybko leci - nasza Amelcia ma już roczek - ale hahahahahahahahahaha  tego torta sama bym skosztowała ja tez lubię zajączki - irenka

• Autor: jasia Data: 2005-10-17 23:10:36

I to maleństwo miało taki WIELGACHNY TORT?  Toz to obżarstwo. Ale wspaniała ta malutka . Roczek to jest to!
    Nie wiem jak teraz, ale kiedyś na roczek kładło się dziecku różne przedmioty, jak coś złapało w rączkę,  to była wróżba kim będzie w przyszłości. Czy dzisiaj już nie stosuje się tych staroświeckich wróż? A może jednak,?  to co Amelka wybrała?
    jasia

• Autor: grazka13 Data: 2005-10-17 23:27:31

Super zdjęcia - Amelka sliczna jak zawsze, choć za każdym razem inna. Tym razem dama pierwszej kategorii. Gratulacje!

• Autor: marinik Data: 2005-10-18 08:04:25

Alez ci sie dziecko postarzalo

• Autor: inka21 Data: 2005-10-18 09:12:26

piękny tort, dzidzia jeszcze fajniejszy , a pozostale dzieci też niczego sobie- fajne- gratuluję udanej rodzinki:) inka21

• Autor: Gusia Data: 2005-10-18 14:10:41

Rany ale z niej już duża pannica, a pamietam jak na czacie rozmwiałyśmy czy już urodziłaś czy nie, a Amelka ma już roczek. Niech rosnie zdrowo

• Autor: Ifasia Data: 2005-10-18 20:20:07

Joluś Amelka ślicznie dziewczynka wygląda jak księżniczka ,jak to zleciało !!
    gratu;uję tak pięknej rodzinki!!! aż z przyjemnością się oglada tak ładnie zdjęcia!!
    a swoją drogą piekny tort chciałabym go spróbować hahah
    sedeczne pozdrowienia dla całej rodzinki !!!
    A Amelkę mocno uściskaj od Cioci Gieni!!!

• Autor: Aga*26 Data: 2005-10-19 12:39:58

Śliczna dziewczynka, taka mała księżniczka. Jest kochana!! No i swoja pierwsza rocnica tego cudownego dnia kiedy to uszczęśliwiła całą rodzinę swoim przyjściem na świat. GRATULACJE Amelko!!

Przejdź do pełnej wersji serwisu