mam pomysl - tylko czy dobry? odpowiedzcie szczerze co o nim myślicie?bo widzicie tak od dluzszego już czasu chcialąm wam podpowiedziec ,że chodzi mi myśl po glowie: co byście powiedzieli na to,żeby w galerii umieścic nasze zdjęcia ślubne? te ze slubu i te aktualne? jak tak patrze na te "nowe " panny mlode, to myślę sobie jak bardzo nają ulatwioną sprawę sukien- ich wyboru, nie to, co my... ja zbieralam caly rok kase po to, by u konika kupic bony dolarowe, a potem nalazilam się po pewexach i w koncu utrudzona kupilam wymarzoną wreszcie koronkę na suknię ślubną , potem ciocia mi szyła ją (wzor bralam z niemieckiego katalogu, ktory zdobylam podstępna lapówka) - ooooooooooooooo to byly czasy. Napiszcie czy pomysl wam się podoba czy nie , czy wstawiamy(skanujemy) ,czy nie , czekam na opinie, inka21
Chyba nie powinnam się w tym temacie wypowiadać, bo póki co ślubu nie brałam. Jednak zaryzykuję... :-) Uważam, że to super pomysł! Tym samym będę mogła "bliżej poznać " moich ulubionych "żarłowiczów" :-) Muszę się przyznać, że z dnia na dzień jesteście mi co raz bliżsi. Mam nadzieję, że ten pomysł wypali. Pozdrawiam.
Pomysł niezły, tylko.... braki sprzętowe. Po pierwsze, nie mam skanera, nie mam cyfrówki. Po drugie, jak by wyszły zeskanowane zdjęcia czarno-białe? Z deka przyzółcone? jasia
jasiu - jak dokument, jak dokument rzecz jasna i o to wlaśnie chodzi, zawsze można zastukac do sąsiadki , ktora ma skaner pod ręką i poprosic:), albo w pracy skorzystac, inka21
popieram !!!! pomysł dobry i wydaje mi się że można zrobić album uczestników WZ w kwiecie wieku, kiedy to wypowiadało się sakramentalne słowo tak i .... obecne troszeczkę już ...!! powodzenia inuś
Zgadzam się z resztą. Pomysł bardzo fajny, miły i sentymentalny. W tym dniu każda z Nas czuła się jak piękna księżniczka i to nieważne czy ten ślub był 20 lat temu, 10, czy może rok tak jak było w moim przypadku. Popieram. Pozdrawiam Tina.
dziękuję Borgia rozjaśniłas mi horyzonty myślenia, a myślałam ,że to coś...no powiedzmy coś co może zbulwersować --- dzięki Ewuniu buziaczki i przepraszam za kłopot kamaxyz mało wiedząca
mam pomysl - tylko czy dobry? odpowiedzcie szczerze co o nim myślicie?bo widzicie tak od dluzszego już czasu chcialąm wam podpowiedziec ,że chodzi mi myśl po glowie: co byście powiedzieli na to,żeby w galerii umieścic nasze zdjęcia ślubne? te ze slubu i te aktualne? jak tak patrze na te "nowe " panny mlode, to myślę sobie jak bardzo nają ulatwioną sprawę sukien- ich wyboru, nie to, co my... ja zbieralam caly rok kase po to, by u konika kupic bony dolarowe, a potem nalazilam się po pewexach i w koncu utrudzona kupilam wymarzoną wreszcie koronkę na suknię ślubną , potem ciocia mi szyła ją (wzor bralam z niemieckiego katalogu, ktory zdobylam podstępna lapówka) - ooooooooooooooo to byly czasy.
Napiszcie czy pomysl wam się podoba czy nie , czy wstawiamy(skanujemy) ,czy nie , czekam na opinie, inka21
Chyba nie powinnam się w tym temacie wypowiadać, bo póki co ślubu nie brałam. Jednak zaryzykuję... :-) Uważam, że to super pomysł! Tym samym będę mogła "bliżej poznać " moich ulubionych "żarłowiczów" :-) Muszę się przyznać, że z dnia na dzień jesteście mi co raz bliżsi. Mam nadzieję, że ten pomysł wypali. Pozdrawiam.
Pomysł niezły, tylko.... braki sprzętowe.
Po pierwsze, nie mam skanera, nie mam cyfrówki.
Po drugie, jak by wyszły zeskanowane zdjęcia czarno-białe? Z deka przyzółcone?
jasia
jasiu - jak dokument, jak dokument rzecz jasna i o to wlaśnie chodzi, zawsze można zastukac do sąsiadki , ktora ma skaner pod ręką i poprosic:), albo w pracy skorzystac, inka21
poogladałam nawet zdjęcia - to były czasy. Człowiek był o te kilkanaście kilo młodszy
Buuuuuuuuuuuuuuuuuu ja też nie mam skanera. Ale pomysl dobry! Popieram! I sąsiadki ze skanerem też nie mam.I nie pracuję.
popieram !!!!
pomysł dobry i wydaje mi się że można zrobić album uczestników WZ w kwiecie wieku, kiedy to wypowiadało się sakramentalne słowo tak i .... obecne troszeczkę już ...!!
powodzenia inuś
Jestem za też nie mam skanera , ale musiałabym poszukać wrodzince pa ! madzina
Zgadzam się z resztą. Pomysł bardzo fajny, miły i sentymentalny. W tym dniu każda z Nas czuła się jak piękna księżniczka i to nieważne czy ten ślub był 20 lat temu, 10, czy może rok tak jak było w moim przypadku. Popieram. Pozdrawiam Tina.
Pomysł bardzo ciekawy - podoba mi się.
Ewelinko - super pomysł ,żeby tylko do skanera się dostać - ale byłby ubaw , zawsze mam dużo radości jak patrzę na stare zdjęcia - irenka
ja bym się zastanowila jeszcze nad tym pomyslem, praktycznie tu kazdy moze wejsc i sobie czytac, chodzi mi o tych niezalogowanych ....
O mamo, MM (tfu!) powraca!
Jolus - widzę że masz rację
(MM)????????????????? A TKÓŻ TO ? NIE KUMAM, inka21
możesz coś więcej, bo nie kumam absolutnie ????????? zacząłeś to skończ Waść-- ni przypiął ni przyłatał do wypowiedzi Inki21
kamaxyz
dziękuję Borgia rozjaśniłas mi horyzonty myślenia, a myślałam ,że to coś...no powiedzmy coś co może zbulwersować --- dzięki Ewuniu buziaczki i przepraszam za kłopot
kamaxyz mało wiedząca