Kama - on wisi. Podejrzewam, ze ma włączony chat jak inni gg, a poza tym pracuje. A ze chat nie mruga jak gg to pewnie nie wie, ze ktoś się odezwał. I moze jak zajrzy widzi, że ktoś się odezwał, ale tamtego już nie ma bo zniecierpliwił się czekaniem
wcale nie czytam jak sie pojawiam to zerkam na watek jaki jest na ekranie i jak cos na co moge sie wypowiedziec to gadam a jak nie to wracam do pracy :)
od kilku dni ile razy próbuję wejść na chat jest coś takiego
aggagg -- co to oznacza wisi to sobie???????? a nie odzywa się!! ot zagadka
kamaxyz
tak o to mi chodzi
kamaxyz
sezamku!!! ależ zaczepiałam i nic tylko wisi wsi wsi!!!! jak wisielec ani mrumru!!! nieżywe to to czy co!!!
a może za słabo zaczepiałam
kamaxyz
Kama - on wisi. Podejrzewam, ze ma włączony chat jak inni gg, a poza tym pracuje. A ze chat nie mruga jak gg to pewnie nie wie, ze ktoś się odezwał. I moze jak zajrzy widzi, że ktoś się odezwał, ale tamtego już nie ma bo zniecierpliwił się czekaniem
tak wlasnie tak jest dzieki za wyjasnienie !!!!! KOCHAM WAS WSZYSTKICH :P
pomyłka - sezamku dzięki chodzi oczywiście o aqqaqq
kamaxyz
aqqaqq jest - i nikogo wiecej :(((((((((
dokładnie mariniku -- nikogo więcej!!! zaczepiałam ale wisi to to!!!
kamaxyz
wcale nie czytam jak sie pojawiam to zerkam na watek jaki jest na ekranie i jak cos na co moge sie wypowiedziec to gadam a jak nie to wracam do pracy :)
sprawa się wyjasniła dziękuję
to jest SEBASTIAN bardzo mily facio, częśto z nim rozmawiam, a istotnie jest on w pracy i nie zawsze może sie odzywac, pozdrawiam inka21