KOCHANI! Bardzo dziekuję za życzenia,muszę się tylko wytłumaczyć z jednego,że tych pierwszych życzeń(ode mnie- dla mnie) to nie wpisałam ja sama tylko moja kochana córeczka nie do końca dobrze znająca zasady tego forum.Póżniej się poprawiła i już jako Truskaweczka wpisała życzenia .Było nie było jest mi trochę głupio ... Zresztą to druga niespodzianka za jej sprawą ,bo już o 6.30 przyszła z pięknym tortem, który wykonała w konspiracji przede mną razem z ciocia. A teraz będzie kolej na mnie bo i ona ma dzisiaj swoje święto czyli 12 urodziny,tak się złożyło,że te 12 lat temu właśnie na moje imieniny przyszła na świat Sylwia, która od tamtego czasu bardzo nam ten świat ubarwia (no choćby powyższy przykład).
truskaweczko, musiało się ułożyć, bo jak dziecko upomina się o życzenia dla mamy to musi. A tak po za tym, to wszystkiego najlepszego , dla mamy i dla ciebie kochanie jasia
Bardzo, bardzo serdecznie dziękujemy za życzenia,dopiero dziś bo komputer był niesprawny.Chcielibyście napewno widzieć minę Truskaweczki, która po przyjściu ze szkoły chciała coś w komputerze poprawić,no ale cóż z taką można zrobić...tylko kochac.Pozdrawiamy - Irena i Sylwia.
Wszystkiego najlepszego, dużo szczęścia, zdrowia, pomyślności,

wiele imrez i wspaniałych gości!!!!!!
Ojejku!!!!!!Wszystkiego najlepszego!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dużo zdrówka i szczęścia.
Przede wszysttkim zdrowia - jak zdrowie jest to i szczęście i pieniądze dopiszą :)))
emiloos
Irenko!!! sto lat, sto lat!!! samych szęśliwych chwil, w życiu radości z rodziny ,spełnienia marzeń życzy madzina!!!
Przy dzisiejszym dniu radości, życzę 100 lat pomyślności. Niech Ci życie w szczęściu płynie, niech Cię radość nie ominie!
KOCHANI! Bardzo dziekuję za życzenia,muszę się tylko wytłumaczyć z jednego,że tych pierwszych życzeń(ode mnie- dla mnie) to nie wpisałam ja sama tylko moja kochana córeczka nie do końca dobrze znająca zasady tego forum.Póżniej się poprawiła i już jako Truskaweczka wpisała życzenia .Było nie było jest mi trochę głupio ...
Zresztą to druga niespodzianka za jej sprawą ,bo już o 6.30 przyszła z pięknym tortem, który wykonała w konspiracji przede mną razem z ciocia.
A teraz będzie kolej na mnie bo i ona ma dzisiaj swoje święto czyli 12 urodziny,tak się złożyło,że te 12 lat temu właśnie na moje imieniny przyszła na świat Sylwia, która od tamtego czasu bardzo nam ten świat ubarwia (no choćby powyższy przykład).
Prawdę mówiąc też się trochę zdziwiłam , ale pomyślałam że przegapiliśmy i to było przypomnienie.
Bardzo miła niespodzianka.
Wszystkiego najlepszego.
sikoreczce (zaprasza do samby), ale i WSZYSTKIM Irenom - wszystkiego, co pozytywnie NAJ....
i siup - za irenki
I dużo radości na każdy nadchodzący dzionek
Ode mnie także wszystkiego najlepszego i sto lat w zdrowiu i radosci :)))))))

ś
TRUSKAWECZKO- wszystkiego najlepszego i więcej niespodzianek dla mamy, inka21
Sto lat
Sto lat niech żyje żyje nam!!!
No to fajnie, że to wszystko się jakoś ułożyło!!!!!!!!!!!!!!!!
truskaweczko, musiało się ułożyć, bo jak dziecko upomina się o życzenia dla mamy to musi.

A tak po za tym, to wszystkiego najlepszego , dla mamy i dla ciebie kochanie
jasia
dużo zdrowia i radości życzy też irenka
Najlepsze życzenia imieninowo - urodzinowe dla Irenki i Sylwii.
Bardzo, bardzo serdecznie dziękujemy za życzenia,dopiero dziś bo komputer był niesprawny.Chcielibyście napewno widzieć minę Truskaweczki, która po przyjściu ze szkoły chciała coś w komputerze poprawić,no ale cóż z taką można zrobić...tylko kochac.Pozdrawiamy - Irena i Sylwia.
Wszystkiego najlepszego
od kamy