kochani -dodalam dla zainteresowanych do ARTYKUŁOW do dzialu" porady" cos niecoś na temat piwa i jego działania, jest tam wiele ciekawostek, zapraszam ,inka21
PAMPASIE , ZAJĄCZKU - RATUNKU !!!! tak bardzo sie napracowaląm nad tym artykulem , wkleilam i co widż e???????????zgroza - wszystko się rozjechalo pomożcie mi to poskladać w całośc, PROSZĘ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! zasmucona inka21
o dizęki , pampasie i zajączku ja już za pomocą syna i przy jego wysluchiwaniu jaka to jestem do niczego naprawilam to co bylo źle, ale zerknijcie jeszcze raz czy wszystko gra , dobrze? sory za panike , inka21
kochani -dodalam dla zainteresowanych do ARTYKUŁOW do dzialu" porady" cos niecoś na temat piwa i jego działania, jest tam wiele ciekawostek, zapraszam ,inka21
PAMPASIE , ZAJĄCZKU - RATUNKU !!!! tak bardzo sie napracowaląm nad tym artykulem , wkleilam i co widż e???????????zgroza - wszystko się rozjechalo
pomożcie mi to poskladać w całośc, PROSZĘ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! zasmucona inka21
U mnie jest normalnie,tylko 2 razy.Raz tłustym drukiem,raz zwykłym.A artykuł bardzo ciekawy.Zaraz przetestuje szamponik z piwkiem.
o dizęki , pampasie i zajączku ja już za pomocą syna i przy jego wysluchiwaniu jaka to jestem do niczego naprawilam to co bylo źle, ale zerknijcie jeszcze raz czy wszystko gra , dobrze? sory za panike , inka21